Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hrvatskoj obitelji Marina iz Bugojna oteto zemljište Od ratne 1993. godine i vladavine predsjednika ratnog predsjedništva Dževada Mlaće Bugojnom, u ovom srednjobosanskom gradu malo se toga promijenilo. Od principa “raseliti Hrvate pod svaku cijenu” nikad se nije odustalo, samo su metode danas nešto drukčije i razlikuju se u nijansama.
ma volim ja kad izlijem temelj svojim vlastitim rukama.....
steta sto nema vise podataka o samoj gradnji. ovako se moze samo nagadjati i lupetati. u svijetu vec postoje kuce u hladnim predjelima sjevera koji ne trose nista za grijanje osim za kuhanje i toplu vodu.