Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Septembar 2108. godine : Bakir Izetbegović otvorio početak radova na izgradnji mosta kod Svilaja.
2018.
ma nisi pogresio za 2108 haha
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ministre Zvizdicu i Ismire, molim vas kupite farbe za 10 miliona eura (zute i bijele) i označite nam ovo puteva što imamo. Ne morate ništa praviti samo nam označite ovo sto imamo i biti ćemo vam zahvalni do kraja života.
I opet će raja komentarisat kako je Ismir legenda prefin čovjek, gospodin, bog otac. Dosta mi je da ga vidim u saradnji sa najvećom kriminalnom organizacijom u BiH. Da ima imalo ličnog integriteta ne bi im prismrdio.
Ni jedna BH firma ga ne gradi bas si ti Zvizdnut Zvizdicu
igre na granici.
Ja kakav je papak ovaj Jusko to je strasno.Hebalo staru svoju ono cita koridor "WC" a ne "pet c",valjda mu na djumi reklo da samo podbrije bradu a ostalo ide samo po sebi.Razocaran sam kakva fukara kravatu nosi i pare mlati u javnom sektoru,strasno
a gdje je kabadahija iz Laktaša na otvaranju?
Zajedno s'Zutim nam staru hebu drug,eto gdje je/su
Mjesec septembar, mjesec kamen temeljaca :D
ali samo u parnoj godini.
@uzgajivac zato izbori treba da budu svakih 6 mjeseci
Mozda je on konto da tad tek eventualno pocne gradnja jer su te godine na drzavnom nivou izbori.Ovo formalno danasnje postavljanje je promocija opcinskih izbora
Praviti most koji ide iz Hrvatske preko Save direkno u njivu,mislim stvarno.Ali eto hrvatima legle pare pa se sad mora to napraviti jer izvodjacima gori pd nogama .Hoce svoje pare.Sve u svemu ovo je dokaz da smo samo Hrvatska marioneta.Igramo onako kako Hrvatska svira.
Po cemu smo hrvatska marioneta? Ovaj most je nama od strateskog znacaja, a spojit ce se na vec skoro izgradjenu dionicu autoputa na sjeveru Bosne.
@manki A gdje cs ti ici preko tog mosta,i ko je ikad tuda isao prema EU.Pa valjda se ide najkracom rutom.Osim toga ja ovdje pricamo tome da ovaj most netreba sad graditi jer nije prioritet.Veci prijoritet je spojitiautoput bar do doboja,i izgraditi doneuma autoput a oni hoce neku bezeze cestu da naprave.Opet cemo u Neum preko Hrvatske valjda je tako lakse.Pojma ti nemas,ili si Hrvatic.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
zipa ovo i moja opstina dogurala do klixa
položen kamen temeljac, zna se rok za izgradnju, a niko ne zna kad ce poceti izgradnja...
;)) polako, dok formiraju vladu.
https://www.google.ba/maps/@45.1105257,18.2842877,5136m/data=!3m1!1e3 Hrvati su vec dosli do mosta a sa nase strane samo kamen temeljac.
A sada fino odi na Google Earth pa vidi sa naše strane dokle su došli. A možeš i ovdje: http://www.jpautoceste.ba/201609051664/na-proljee-nastavak-gradnje-sjeverne-kapije-bih
@tec ma sve su napravili ja se vozio vec od Pocitelja do Odzaka.Eto fali samo ovaj most.Bolje da si mi rekao "jel ti vise vjerujes meni ili svojim ocima"lakse bi podnio.Ovako cu te smatrati ludim.Jer ja sam postavio link na Googlu i nema nista sa nase strane save a svi znamo da je autoput dosao do Zenice.Prema tome ebise ustaso.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
sad kad cokoladu na ulici hoces da otvoris pola ti ovih iz SDA dodje da se slika
Hahahahahaha, ama me nasmija. :D
Ovaj most ce da bude isplativ samo pod jednim uslovom,da se onaj Dodikov kod B. Gradiske nenapravi.Inace bice propast.
Sve je to RS