Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Problem su klosarcici koji misle da su uspjeli ako uniste. Dok se svi iz mahale ne okupe pa ne nalemaju ove sto unistavaju igralista i dok mahala ne pruzi malo ljubavi u ista nema tu poboljsanja.
Nedostatak kucnog odgoja i opste kulture.
@kabal1337 Ovo je jedino pravo rješenje. Sarajevska djeca da ih sačekaju i polome kao što oni polome dječja igrališta. Dijagnoze poput "seljaci, papci, kućni odgoj" i slično su već davno otrcane i ne dotiču se huligana. Kad bi ga ja stigao, zapamtio bi me za cijeliživot, pa ako treba i ja njega!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Problem su stoka i papkari sto su doselili u Sa a koji nisu skloni emancipaciji i sl.
Ja sam zivio 10 god u sa, provincijalac sam i sto sam se nagledao stoke nigdje necu. Cast izuzetcima, ali globalno na zalost tu ne dostaje kulture. Pa Sarajevo je bilo centar kulture nekada, a sad je selendra najveca sa gradjevinama. Steta, a grad kao grad je extra.
Tako se govorilo i za Cevlajnovice da je sva seljadija taj dan otisla tamo, pa tog dana po izvjestaju tamo nijednog problema nije bilo, a u isto vrijeme u centru na koncertu na koji kao ide gradska raja, nekoliko tuca i problema...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
vazno je ispast "LUUUUUD" pred rajom....
bola kako ces izvaliti kos iz temelja bem mu mater.
U moje vrijeme nije bilo mnogo sličnih instalacija za djecu a i ako su bile, obično su bile prepune djece. Onda se moja raja odlučila da od livade napravi fudbalski teren,od komada betona košarkaško igralište,tenis,itd. Sami smo sebi pravili. Ovima današnjim sve na gotovo a ''ono'' divlje pa ga jbi.
Jednostavno postaviti nadzorne kamere i upratiti ko to radi
profesor slajdranja primitivac aj sto si to vec sto si seljacina viserazredna
SDA uništila i dječija igrališta...
Pa nisi daleko od istine. Nema više ko da se igra. Ode sve vani...
To ti je ova "gradska raja", huligani, klošari, šaneri, jalija, koji pljuju po "seljacima", a lomi tramvaje, klupe i maltretira penzionere po naselju.
"Iz preduzeća Park govore nam kako je 278 dječijih igrališta, rekreativnih i sportskih ploha u njihovom sistemu nadzora. Kako kažu, njihovi komunalni redari svakodnevno obilaze igrališta i vrše vizuelnu provjeru ispravnosti sprava na igralištima" Pa ja ću vam navesti 10 igrališta gdje su polomljene sprave zadnjih 5 godina i niko nije reagovao..kakav obilazak redara i druge gluposti...
Jedini problem je u periodu od 22-3h ujutro počistite narkomane sa dječji igrališta
Vlast nije kriva, dosta su oni uradili za djecija igrališta. Problem je u stoki koja to ne zna koristit
Lokom pere pare, samo nek nas krade sdooooo oni su nasi.
djeca iz osnovne skole u njemackoj su svakog mjeseca ostajala bez jednog dorucka da bi skupili pare da naprave bosnjacima igraliste za djecu....pune 3 godine su ta igralista zjapila prazna a onda su ih bosnajci polomili....problem je u tome sto su njemacka djeca skrta....trebali su odvajati bar tri dorucka mejsecno...bosnajci su iz revolta morali porusiti ova igralista...
Stoka u ljudskom obliku samo moze rušoti igrališta djeci, pisati po liftovima, tramvajima....
Ostalo od prošle vlasti, ne mogu ovi sve popraviti sto ovi godinama nisu ništa ni dotakli!
Tako je, popravimo parkove da narkomani imaju gdje da se u lijepom abmijentu druze.... xD