Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma mislim da Bevanda stvarno pokušava bti realan u svemu ovome...i kada je u pitanju planiranje budžeta uvijek je tražio realno što će se ostvariti a ne planirati budžete koji se ne mogu ostvariti ni u mnogo razvijenim zemljama....daj poljoprivrednici, nije Branković dao ostavku zato što nije izvršio obaveze već zato što mu nije B.I. pobjedio na kongresu....a baš njega briga za obaveze...ali eto na kraju ispalo da je ON iz MORALNIH razloga dao ostavku....ma pusti bogati
Puna podrska g.Bevandi, samo tako nastavite ministre.Svaka Vam cast , jedna od rijetkih pozitivnih figura u BiH politici
Gospodine Bevanda, puna podrška! Jadnim poljoprivrednicima je neko davno zaboravio objasniti šta znače pojedini potezi koji su ovi ljudi u cije ime se oni zaklinju davno povlačili. Žalosno je, ali otrežnjenje valjda mora biti bolno. Kad bi samo oni znali da Bevanda pokušava izvući situaciju... Još jednom, HRABRO NAPRIJED!
BRAVO BEVANDA , SVAKA VAM ČAST!!!!! DIGNITE PRIJAVU PROTIV JERKE LIJANOVIČA , NEKA KAZE GDJE UTROŠIO PARE OD POTICAJA???????
STA JE JERKO MALO TI PARA OVIH ZADNJIH 15 GODINA KOLIKO DRZAVU KRADEŠ,A POGOTOVO HRVATSKI NAROD. STOKO NEZASITNA RADIJE PODIJELI PLATE RADNICIMA ZA ZADNJA 4 MJESECA, KAKO TI SE SADA ZOVE FIRMA PRVO LIJANOVIĆI-, MI-MO,FARMER, FARMKO, ..... KOJE JE SLJEDEČE IME. OKANI SE BEVANDE JEDINOG POŠTENOG POLITIČARA KOJI IMA MU.. DA KAZE STVARNO STANJE A VI JERKIĆI TRAZITE SMANJENJE ONIH LAŽNIH BORACA KOJI KRADU IZ PRORAČUNA. U ŠATORE JERKO I PLAČAJ DEMONSTRACIJE ILI OPET MISLIŠ MESO DAVATI KAO ZA IZBORE. POZDRAV IZ MOSTARA.
E moji poljoprivrednici, sad ste se nasli buniti kada je MMF uveo sve moguce restrikcije, ne moze tu Bevanda nista. Uostalom kako fino organizujete proteste.... postavite satore i razgulite! Tako vam i treba!