Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evo još jednog pokazatelja dokel nas je dovela 20. - to godišnja SDA politika, sramotno, štrajkovi na sve strane, država pred kolapskom, kriminal i lopovi jedini koji mogu nešto ostvariti u državi
Većih lopova i licemjera od ovih iz NSRZB nema na mapi
Samo to Nermin Nikšić može riješiti
Budimir po nalogu Sulejmana Tihića i mesarskog lobija iz Lijanovića već mjesecima građane FBiH drži u talačkom odnosu o čemu su u posljednjih nekoliko dana sve rekli i ambasadori prijateljskih zemalja akreditirani u BiH. I umjesto da od nadležnih tužiteljstava snagom svog predsjedničkog autoriteta zatraži ispitivanje i procesuiranje kriminala u režiji Lijanovića i SDA, Budimir za svoj račun, građane FBiH iz dana u dan pretvara u taoce vlastitih interesa dok zloupotrebom svoje funkcije pokušava finansijski riješiti sve svoje životne probleme.
SDA je očigledno počela plaćati Budimirov HSP i Lijanovićev NSRZB za održavanje na vlasti i brojne opstrukcije koje posljednjih mjeseci smišljaju kako bi produžili ono što je neminovno. Otvoreno se pitamo šta su sve još obećali nakon što 110 miliona KM hoće da isporuče Vinku Jakiću i Lijanovićima?
Budite sigurni da će vas ovi Lijanovići prevariti
Razlog svega ovoga su neizbježne promjene u izvršnoj vlasti koje će konačno staviti tačku na pustošenje novca poreskih obveznika koje je u proteklih 20 godina parazitska vlast SDA pokušala uspostaviti kao jedini mogući sistem.
Ukoliko se nastavi sa potpuno besmislenim opstrukcijama rekonstrukcije vlade Federacije BiH, pozivam sve nezadovoljne građane da ubuduće svoja prava traže pred centralom SDA, Kabinetom Živka Budimira i centralom mesne industrije Lijanovići.