Protesti i ispred zgrade Vlade FBiH
0
Poljoprivrednici će sutra blokirati granične prelaze
Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zaboravio si showbiz. Koliko ko trosi na frizuru i sl. Ovaj portal sve vise radi na americko-cifutski nacin. Filuju nas nebulozama. Sto se tice poljoprivrednika trebali su davno ovo uraditi. I neka jednom ostanu principijelni i istraju u svojim nastojanjima, a ne ko inace na prvu laz od strane vlasti da odustanu...
A je li znamo protiv koga cemo dizati revoluciju? Doduse, nije to vazno, pogledaj Libiju. Vazno je samo da se ratuje.
Masovni protesti sutra! Ako je mogao Egipat, Tunis, Sirijia... Mozemo i mi!
A sada nova akcija BiH patriota: \"Hajmo malo zayebavati Hrvatsku. Dobro im ide!\"
Da je policija htjela da muslimani normalno zive i imaju normalnu drzavu davno bi pohapsila ratno-profitersku bandu, ovako stoko trpi za ratne prifitere i kriminalce. Policija vas tjera da jedete svoju djecu ako nemate sta drugo.
ako hocete frku, blokirajte prelaze u neumu
To nema smisla. Dok vi protestujete njive su prazne. ta mislite da ministar ode protestirati u UN. Pa sve bi šejtan odnio. Da je Ministar protestirao i dangubio nikad nebi napravio onako respektabilnu firmu koja može potencijalno mesnim proizvodima hraniti cijelu Bosnu. Samo radom moji seljaci u znoju i krvi možemo vratiti poljoprivredu na zelenu granu. Kad oznojite guzicu i propišate krv onda smijete protestirati. Ovo je samo POLITIZACIJA od strane onog tko se začešljavao da bude Ministar. Neće vam uspjeti bando neradnička. Motiku u ruke!
Dolazimo i mi!
Redakcijo jel znate vi da je Denis Stojnic sinoc pobjedio ? Jel cekate da neko objavi pa da kopirate ili ?
Nije isto blokirati prelaze u FBiH i RS. Federacija ima manje frekventne prelaze od RS, osim prelaza od Čapljine prema HR, tako da ce biti slaba korist od toga....
Dzeko dao go!
Serija ekonomsko socijalnih problema, serija kulture, pa onda neki anti islamski clanak, pa sve tamo ukrug...