Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hahah zao mi ga, svega mi :(
E moj Jane-Bosna je propala kao i tvoja ljubav !
Ojjjjjj majko moja kakav djentlmen,ja bi mu dala p..icke za 20.000€urica..... Ako ikad ovo procita neka mi se javi na telefonski broj 00387-61925911 cekam te godinu dana.....
mozda je mislio na znacenje rijeci bosna u mađarskom jeziku
umijesto mesa sad jedes graha odkad si nasla tog siromaha :D
Zbog ljubavi,za ljubav?
Ako je Bosna lijepa onda sam ja Chock Noris
GIKA QRVO !!!
Koji jadnik :(
Ne znam otkud nekome pravo da osuđuje ovu djevojku. On se nakon 5 godina sjetio da je ona ljubav njegovog života i šta je ona trebala, potrčati mu u zagrljaj? Čekati na njega sve te godine dok on ne shvati da je voli? Pametna, nastavila sa svojim životom... Lijepa je njegova gesta, ali preko nekih grešaka se ne može preći. Sretno Gika, a sretno i Janu!
PA JA SAM VAM RANIJE PISAO ,,DA TAJ NE ZNA NI POLJSKI NI MADJARSKI,, A TO STO VAŠI ,,PREVODIELJI PREVODE NEMA NIKAKVE VEZE,, ON ŠALJE POLITIČKE PORUKE PROTIV GAY PRIDE ARADE.KISS PISTABACHI
Dokaz da sa ženama treba kao sa stokom.
Samo ona zna zasto ga je ostavila. Neke greske se ne iskupljuju cviljenjem pred citavim dunjalukom. A on je pokazao koliko ne poznaje hanumu, svaki momak bi valjda trebao da zna voli li njegova djevojka da se eksponira i da neki klix-ovci i ostatak svijeta imaju uvid u njemu intimnu vezu.
Hehe glup..ana, jest je i ponizio:)
Lijepa poput Bosne tu nebi htjeo susret u mraku da se se userem od straha.
Jadnica cim je procitala Bosna odmah pomislila \"jao meni znaci citav zivot ce mi biti Korupcija kao vlada u Parlamentu a djeca ce biti zaglupljena poput naroda BiH koji vec 20 godina za iste glasaju.... Mozda se jadnica do sada i roknula kada je procitala sve to?!
pa kad je vidjela s čim je poredi - neznam kako ga nije upucala