Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stavite Pipu u ludnicu. Podrska psihijatrima! Ludnica4EVER!!!
Podrska OHR-u! Stavite nacisticku srbadiju dje im je mjesto:uz fasiste svoje matice genocidne srbadije! OHR je za genocid tvorevinu IZMISLILA kulturu,svijest,pravdu,rijec,kosmopolitizam,istinu i zakon! Podrska OHR-u! BiH4EVER!
Politizacija? Po kom zakonu su kaznjeni ? Po kom \'\'cjenovniku\'\' je izrecena kazna? Kome je nanesena steta ,sto RTRS \'\'o svom ruhu i o svom kruhu\'\' pokusavaju napraviti tehnoloski iskorak? Sve u BiH ...od prosvjete,sporta kulture pa dalje se politizuje... Uglavnom na stetu RS. Dosta bre, prste sebi !
Lako Pero, lako
Ma Davidovichu odjebi taj RAK,zlochudni i radi po Evropskim standardima,dokazi im da RS-a moze samostalno i neovisno da funkcionishe na svedskom nivou! Veliki pozdrav iz\"REPUBLIKE SRPSKE\"
...najvece licemjerje je sto sad OHR govori o politizaciji odluke, presmjeshno
Ovo je bila odluka tj kazna iz kuhinje OHR-a, a ne RAK-a pa to se vidi iz aviona
BAS ME ZANIMA KAKO CE SE IZVRSITI NAPLATA TIH 100 MILJA MARUNA?!
Da Da, OHR glasa za iste majmune već 15 godina.... Ajd ne seri Boga ti...
Ko o cemu OHR o postenju. Pa upravio vi gospodo iz OHR-a ste politizirali svaki djelic ove zemlje...od vazduha do kafana i politickih sijela. Vi ste najodgovorniji za katastrofalnu situaciju u ovoj zemlji i to upravo zbog nametanja na stotine uredbi, zakona, normi i slicno. Vi u stvari sve ove godine djelujete protiv ove zemlje i protiv bilo kakvog dogovora medju njenim stanovnicima. Vrijeme vam je da potrazite neku novu destinaciju u bijelom svijetu.
Moze RAK sve zajedno sa OHR-om Srbima da se naglaba penisa!!! Mislite vjecno na grbaci Srba zivjeti, moze ali malo sutra!!! Gamadi poturicka!!!
ma idu izbori pa zato zakuhavaju....libo davidovica, ionako nece on platiti nego gradjani RS. a koji ce opet glasati za davidoviceve politicke zastitnike - SNSD.