Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@vi u šumskoj imate posječena mlada i stara stabla,drogom i svim zatrovanu omladinu i to malo se iseljava,mafiju,penzionere većinom po selima biološki opstanak 0. Bitno je da vas ima sve više i više. Sa 2 miliona 1991. godine sad vas ima 1.9 miliona. BiH je jedina evropska drzava u kojoj se broj muslimana u zadnjih 20 godina smanjio i to za citavih 5%.
..pa dje je onaj englez da nam dadne svoje znanstveno misljenje i upute za dalji rad ! bez njega smo izgubljeni ko burek u svemiru !
Ovi muslici su smijesni.
vi u šumskoj imate posječena mlada i stara stabla,drogom i svim zatrovanu omladinu i to malo se iseljava,mafiju,penzionere većinom po selima biološki opstanak 0.
Zastava Bosne je djelo ljudi i svicarskog klana Quandt iz grupe Bilderberg. Slicnost sa baterijama Varta nije slucajna iako nekima ovdje sluzi za ruganje. Potrazite na web vise o ovoj porodici i njihovim interesima u Bosni i na Balkanu.
vidi omladine?!!
Sve neki mladi revolucionari, a zapravo idioti, koji ne razumiju i ne shvacaju zasto nemamo vlasti i ko stvarno koci formiranje iste. Najgori su mladi a neupuceni ljudi, koji onako unproforski svaljuju krivicu na sve podjednako. Glupani, stetniji su oni od ovih nacionalista koji nam prijete sa svih strana.
Sastanu se trojica na kafi i naprave facebook stranicu i ono kao to je omladinski pokret. U zadnjih mjesec dana pojavilo se nekakvih 50 ovakvih ili onakvih organizacija koje sebi daju veci ili manji legitimitet, a sve saka jada. kad saberes sveukupno clanstvo tih nazovi organizacija neces dobiti 200 ljudi. Ne kazem da za neke stvari nisu upravu, ali je jadno da dobijaju medijski prostor iz razloga sto su to vecinom fiktivne organizacija ili drustva jednog lica. Isto tako niti jedna od tih organizacija nije pruzila konstruktivnu kritiku i sve bi kritikovale sa daljine. Pa dobro gospodo izvolite i predlozite korake i neophodne mjere koje su potrebne da se formira vlast. Niko od organizacija nije to predlozio, a samo se prave pametni i kao neki kriticari drustva. Da bi kritika imala smisla neophodno je da ta kritika pruzi i alternativu. Do sad je od te gospode i silnih pokreta nigdje nismo vidili. Dakle saopstite sta je potrebno i neophodno da se formira vlast i ko da tu vlast cini.
-Nije mi jasno da ovi cinici iz (MZ) ,ili vec odakle ili iz Evrope,sute A svi kazu da je BiH,pod Medzunarodnim Protektoratom ,Zasto ih ne sazovu u ZETRI ,sve televizije i da se vidi Ko ne zeli i zasto da Formira Vlast.Da RAZUVJERE ovaj NAROD u BiH..........!
bitno je da vi u RS-u uživate u medu i mlijeku koje teče u potocima, a koje je mile obezbjedio.. ostalo je nevažno..heheheheheheh
To mozda kod vas u FBiH ..mi u RS smo izabrali vlast konstituiasli ..poceli su da rade a sta ce a urade videcemo ..to sto vi imate probleme u Fbih nije nas problem
Omladinski pokret a na slici penzioneri jednom nogom već u grobu. Svaka čast Sa-X!!! Off topic: Zar vam se ne čini da je zastavu BiH i zastavu \"Kosova\" pravio isti čovek? Izgleda skoro isto.