Od danas na našem portalu
0
Politički komentari Vlastimira Mijovića
Komentari (211)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E PRIMITIVNE BUDALE! dok se vi oko kostiju svađate drugi vam odnose imanja, pretvaraju vas u sluge. Katolici mrze protestante-otcijepili se, muslimani mrze hriščane-otcijepili se, gregorijuanci mrze julijance-otcijepili se, hriščani mrze jevreje-židove-otcijepili se, šiti, suniti druzi...mržnja i klanja jer je njihov poslanik bolji ili bliži a da ne govorimo o svevišnjem; pa dokle tako u ime čije? U ime muslimana koji su mi ubili ujaka koji ja branio sestru pre rata, u ime katolika koji mi je ubio dijede-poslije rata. u ime srba koji su mi ubili rođaka itd. pa zar se nedijela moraju stalno ponavljati. Dok mi se Talijani Nijemci, Austrijanci hvale svojim starim objektima mi se hvalimo kostima naše dijece, brače, roditelja i predaka. tražimo krivce u onim drugim Vidimo ko smo i šta smo, šta su radili naši preci i šta mi radimo. Pogledajmo genetski nalez pa pametujmo, i budimo stanovnici Balkana i Evrope a ne prosijaci na svom. pozdrav svim normalnim ljudima!
pravi realista,koji ima stvarnost i proslost na istoj vagi.
C
Evo nam opet provokatora-huskaca iz druge smjene. Koliko je satnica za raspirivanje mrznje? Jel vam placaju i socijalno?
Evo ovog bolesnika što se javlja pod 3 ili 4 nika ;) :) :D Baš se lijepo rimuje :D Hej jadniče koji koristiš nickove: \"Shomi, Cile, Zare, Indijanac, Lektor, Tarzo, iso\", idi bolan lijeci se, ili mi se javi na mail pa da vidim na koju psihijatrijsku kliniku da te pošaljem ;) Samo ti sebi piskaraj, ravnopravnost ovo-ono, a prvi ćeš biti _P.R.E.K.L.A.N_ od četničke ruke. Četnicima-fašistima nije bitno što si ti METRO ili FUN, za njih ako nisi četnik-fašista, ti si _u.s.t.a.š.a_ i _b.a.l.i.j.a_, pa taman da ti je tata Lazar :) @Joj, dobro primjećivanje da lik sam sebi piskara komentare.
Koji ste vi kreteni, sami sebi pisete poruke. Zadnjih deset komentara napisao je isti lik. Stvarno sve nize tonete...
Vlasta radis dobar posao,odnosno drustveno koristan,nadam se da ce jednoga dana nasi ludi narodi shvatiti sustinu zajednickog zivota u Bosni.Rado te se sjecam primi iskrene pozdrave od DUDE .
Izgleda da je lektor otiso na spavanje ajd neka zasluzio je vala.
Ma nisam ni ja vala knjigu odavno procito, pardo procitao jos od zubotehnicke.
Onda pardon!
@Shomi Odnosilo se na vijesti sa-x portala...
Laku noc djeco!
Znaci da odavno nisi procitao nijednu knjigu.
Na prekidacu naravno.
Odavno nisam nesto bolje procitao! Svaka cast gospodine Mijovicu!