Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nek dokaze na sudu da je nevin. Ova stranka dijaspore za koga stane taj nema problema.
Da, dobro ste me culi. Srbi su organizovali sistematsko silovanje djece, djevojaka, zena i STARACA. Omiljena meta srpskih siledzija su bili starci.
Djelomicno si upravu.Jedino nije mi nikoga zao ko i dalje vjeruje cetama poslije 10 genocida pa ni Ganica,Jurisica,Selme Bajrami i ostalih,ja im nisam kriv sto bosanci neshvacaju srpske zlocine koje cine vjekovima nije ovo jedini od 1990 god. pa do danas.
TREBA PONOVO TUZBA PROTIV BiLJANE PLAVSIC I KRAJISNIKA AL U SUDU BiH-E, VIDJELI SMO PRAVDU U HAGU!!! SESELJ VISE OD SEST GODINA U HASKOM SUDU I NEMA PRESUDE! KARADZIC VEC GODINU IPO DANA I JOS NEMA PRESUDE! SRBIJA NE ISPORUCIJE RATKA MLADICA I GORANA HADZICA I HASKI SUD JOJ NIJE DAO ULTIMATUM I ROK ZA NJIHNO ISPORUCENJE! HASKI SUD KRIJE i UNISTAVA DOKAZE KOJI OPTUZUJU SRBIJU KO GLAVNOG KRIVCA ETNICKIH CISCENJA, KONCENTRACIONALNIH LOGORA, SISTEMATSKIH SILOVANJA DJECE, DJEVOJAKA,ZENA, STARACA, PROTJERIVANJA CIVILA i GENOCID NAD BOSNJACIMA, HRVATIMA, JEVREJIMA ITD....PLJACKE, UNISTAVANJA, TRGOVINA BJELIM ROBLJEM-POGOTOVO DJECOM i MLADIM DJEVOJKAMA, UZIMANJE UNUTRASNJIH ORGANA ZRTVI BOSNJAKA I HRVATA I TRGOVINA PO CIJELOM SVIJETU! ISTINA TREBA ZAUVIJEK IZAC NA VIDJELO I DA SE SRBIJA, EU-A, MZ-A ZAUVIJEK SUOCE I KAZNE ZA SVE STO SU RADILE I ODGOVORNE U BOSNI I HERCEGOVINI! BICE KO DRUGOM JAMU KOPA SAM U NJU PADA! PRAVDA I ISTINA!!
NIJET veliki, Zulum dusmanski, SABUR, NAAM, i INAT u nama - SILAN BOSANSKI. Duga zimska noc, majko moram poc, RODNA GRUDA PRADJEDOVA, Evo,zove u pomoc. Cuvaj mi sestru,pazi je, Jer,majko, Jednom da mi je, Vidjeti zemlje rosne, Kako SCERI MOJE BOSNE, SAD RADJAJU GAZIJE.
Ovi sto su ostali, oni su bili jos oni manje losi, a obecali lojalnost...i gle...sad veci Turci od Ataturka!!!
Pipo, kako su morali promjeniti ime ovi iz sandzaka 1925. i uzeti Tursko??? Zar nisu vec uzeli bili Tursko, aman, zaman??? I ti si ga skroz prolupao!!! E, sad, ne znam sta im je bilo sa prezimenom kad su prihajali sa Turcima u anadoliju!!! Nije im laHko bilo, mogu misliti, ali nazad nema a naprijed se mora, sta ces, sto nisu ranije mislili sta ce ih snaci...nego se polakomili za turskim mrvicama sa stola!!!
Stvarno ste smiješni i jadni balijice. Galamite ko kokoške.
OVA SKANDALOZNA I SRAMNA TUZBA PROTIV EJUPA GANICA PRLJA UOPSTE I POJAM PRAVDE I DEMOKRACIJE!!! ENGLESKA I SRBIJA SU SAME SEBE OPRLJALE I DISKREDITIRALE ZA SVA VREMENA! TO TI JE ISTO KO KAD BI HITLER,GOBELS,MENGELE,HEISHMAN ITD TUZILI DE GAULA,TITA, CHERCHILA NI VISE NI MANJE POZDRAV SVIM PATRIOTIMA BOSNE I HERCEGOVINE I BOJKOT SVEGA STO DOLAZI IZ SRBIJE!....A I VELIKE BRITANIJE!!! VRIJEMA JE!
BOŠNJACI I HERCEGNJANCI UJEDINIMO SE U TRAŽENJU KOFERA
ja podrzajem Pipu jer i ja sam shizofrenik ko i on,MI SMO ISLAMO FASISTI CRKNITE SRBIIIII !!!!!!!!!!!!!!!
KONACNO! Konacno neko jedinstvo. Hvala dragom Bogu. Sve vas molim, hajdemo se i mi ujediniti, koliko mozemo, barem na forumima, na kafama, a razgovorima na ulici, u institucijama i konkretnim akcijama. Nije bitno sta mi mislimo o prof. Ganicu. Ali svi treba da znaju da samo mi mozemo suditi Ganicu (za vilu u centru grada, ili bilo sta drugo) i mi ga mozemo kritikovati, ali upamtite - SAMO IZMEDJU SEBE. Hajde da se oko toga slozimo. Da stanemo svi protiv Agresora. Protiv fasisticko genocidne Srbije, a onda dajte da mi sudimo kome mi i kako zelimo. Znam ja da je sistem ovdje korumpiran (ali u Srbiji ne postoji nikakav) i da se u BiH kriminalci setaju kako god zele slobodni od gonjenja, ali ovdje se radi o odbrani Bosne i Hercegovine. E zato necemo dati Ganica. KADA SMO IZDALI I PRODALI ILIJU JURISICA OVDJE MORAMO ZAUSTAVITI PRICU, JER NASTAVAK CE BITI VJESTI O OTMICAMA PO BiH. STOP SRBIJI. SMRT FASIZMU, SLOBODA NARODU BOSNE I HERCEGOVINE:
U naslovu su zaboravili riječ P.O.T.U.R.ičke (stranke osuđuju...) Dakle, SDA, SDP, Stranka za pih i slične. Nisam vidio osudu SNSD-a, HDZ-a, SDS,a, PDP,a i ostalih. Ili to nisu bh stranke???
02.03.2010. u 11:38 Šta lupaš majmune bolesni. Ili si Pipo ili si Lloyd, ali si u svakom slučaju glupi majmun. ------------------------------- Ja nisam on, ali se vecinom slazem s njim i mislim da on nije bolestan nego da si ti bolestan i glupi majmun. Sta\'s sad kopile tursko?
Šta lupaš majmune bolesni. Ili si Pipo ili si Lloyd, ali si u svakom slučaju glupi majmun.