Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za godinu dana ni metra novog auto puta. Pametnom dosta.
MOZDA SU TAJNO POCELI GRADITI KAKVU ATOMSKU RUPU NEGDJE KOD KONJICA.
sporo napreduje jer se moraju dogovoriti koliko kome ide u dzep, jer kad je gotov projekt i kad privatnik financira naprave neboder stadion bilo sto u dan razlike, a ovi rastegnu kilometar na par godina samo zbog ljudske pohlepe
goruci problem, gdje se ko nalazi, i za koliko?
Toliko o tome kad je u pitanju izgradnja autoputa, vjerovatno treba uraditi studije narednih 20 godina.
Pariz-Sarajevo. Spavanje U Slov. ili Hr. Sa auto-puta Zg.-Bg. uzimam najbrzi pravac za Sar. Kuda ce ici, prolaziti, bas me briga. Za taj 1,5h, znam da necu ni gorivo kupiti niti na kafu svratiti ni rucati a kamo li prespavati. Ne shvatam svrhu gradnje ovih brzih staza za ove kratke relacije. Ovo su izmislili ovi koji uzimaju 2cm asfalta u svoj dzep.
birali ste.... nemate pravo da se žalite. uživajte !!!
dok se budale dogovore necemo imati ni auta vise.Jedino mozemo zufuzuki po njemu hodati...:)
U Holandiji prosle godine napravili 60 km autoputa niko nije ni oobjavio a inace je sva u autoputu i oznacena je tako da moze svako naci grad i selo gdje ide
Pa mi nismo za autoputeva. Karavan, pa polako dolinama rijeka...
kako ce zavrsiti?? ... kadgod prolazim dizu novi i ponovo rade??? a ove nesuglasice oko raspodjele opranog novca ne bih da komentarisem ...
Čim je SDA stupila na vlast sve je tako misteriozno stalo..Pa vi kritikujte SDP...Sda nista pozitivno od infrastukture nije uradila osim uhljebila RVI,šehide. I lažne penzionere..Država je preopterećena tim izdatcima..a autoput nece biti isplativ dok europljani ne počnu ulaziti na 5c.
to je dobro, kako li ce tek politicke suglasice uticati, e toga se treba bojati...
važno je da je prvo cerilica pa onda tek latinica napisana.
Pa zar je moguce da se ovi nasi oko necega usaglase, ma to je prosto nemoguca misija. Naravno u ovo ne ukljucujem usaglasavanje oko povecanja plata, to se da lahko dogovoriti, to je jedini primjer kad se svi sloze i po kratkom postupku se sve usvoji.
Nije ni cudo ba, evo od tuzle do petlje na sickom, 7 kilometara vec tri godine prave. Mozda i duze, vrag ce ga znat. Ma smijurija od drzave. Neko je ovdje rekao da smo slucajna drzava, fakat, imamo je jer je par momaka sa mudima zaustavilo jna blizu predsjednistva 92ge. I sad ni sami ne znamo sta bi s njom radili.
Kad ovu drzavu vide ljudi koji ne vile ovaj narod a prosipaju kako to rade sve A narod. Narod ovca i to dzinovska.
sjecam se kad smo nekad davno imali 13km autoputa. sa ovakvim stanjem u drzavi ovih 125km je ipak solidno
A ja se sjećam kda su ovdje SDA botovi ismijavali otvaranje dionica prošle godine govoreći kako će se ovim tempom koridor završiti do 2025. godina. Eto ovim tempom neće se završiti ni do 2025. hidžretske godine.
Tebi je u 21 stoljecu solidno imati 125 kilometara puta. Znas li da je covjecanstvo spustilo sondu na asteroid?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)