Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Damir Hadžić stavio ženinu najbolju prijateljicu za savjetnika, hoću reći ZA ČOVJEKA.
Pa to je pocela SDA prva praktikovati taj nepotizam....Pogledaj Alija pa sin naslijedio pa sin svojoj zeni bolnicu poklonio i tako u krug !!!
Sve vlade i sluzbe treba raspustiti jednu po jednu - svima uruciti otkaze i napraviti anonimne konkurse, i to, dakako, nakon psihijatrijskog vjestacenja, Onda, fino, pod sifrom svi da polazu ispite, ukljucujuci i ovih pola miliona nezaposlenih. A u komisije postaviti samo eksperte koji nisu clanovi bilo koje stranke. Eto. Jadni li su i ovi koji su na ovakav nacin zaposleni - nikad nece ni imati sansu da imaju cist obraz na duze staze.
Hebo nas onaj ko nam dade drzavu
www.kraljevskaporodica.ba
Rekoh ja dok se maldomslimanske i sdaovske bagre ne kotarišemo nemožemo u evropu..... Sevap je sda parazita utuč---
Uvijek se govorilo da nije vlast za I3aliju, jer ne zna taj upravljati. Musliman je uvijek bio dobar sluga, a los gospodar. Ne treba vam uraditi nista, jer sve cete vi sami sebi napraviti kada otjerate ostale od sebe. Kada ostanete sami, prepusteni samima sebi, ne znate upravljati i sve gradove u kojima ste vecina i imate vlast vec ste pretvorili u blatnjave kasabe sa nepismenim stanovnistvom, upravo onakve kakve je Austrougarska zatekla kada je dosla u Bosnu. Vasi ljubljeni okupatori kojima ste se tako podanicki priklonili platili su Austrougarskoj da vas zadrzi da vas ne vode sa sobom kad su se povlacili u Tursku. Ni oni vas nisu cijenili, sto se vidilo i kasnije u toku rata tretmanom muslimanskih izbjeglica koje su stavili iza zice u Kirklareli kao zivotinje! Jadni ste kada ne mozete podnijeti istinu o svojem podanickom mentalitetu koji vas vuce u blato tamnog vilajeta gdje god vas se ostavi same sa sobom...
Cuj Obhodjas se javlja! Ma zlatan je Salko. U stvari platinast, k'o pokradena platina iz Vitkovica.
Nakon ukusnog rucka sa svojom porodicom, zelimo da vam svi skupa opsujemo oca, majku i degenericnu djecu koju cemo svakako karat nakon sto dodje neko drugi na vlast... Selami vas Sve troclana porodica sa ukupno 600 KM mjesecnog budzeta. Sjeme vam se zatrlo prljavo i krvavo.
Pa i kod Lagumdzije je isto. Pun mu kabinet zena i to dvije su mu skolske haverice od zene, jedna je donedavno bila seksretarica bez fakulteta, druga je upitnog karaktera koja se lize sa svim politicarima, treca je sestrična od Lidije Korač koja je tek završila fakultet a lik koji je navodno sef Kabineta, neki zeničanin s godinom radnog staža i volonterskim radom koji kažu da nema položen ni javni ispit. Dno dna. Eto ti glavnog ministarstva. Tuga
MAda je lose to sto ministri zaposljavaju ljude koji jos nisu stekli akademsko obrazovanje jos je gori federalni zakon koji diskriminira na osnovu prethodnog (petogodisnjeg!!!) radnog iskustva. Time direktno odbija mlade svjeze i u skladu sa modernim tokovima obrazovane ljude koji mogu imatri svo znanje svijeta ali ako nemaju formalnih 5 g u institucijama drzave ko ih sisa. Zakon je zakon jelte?
Za sve je ovo narod kriv... Narod zasluzuje vlast kakvu je birao
Tesko Bosni i Bosnjacima kada ih vode .ovna od ljudi kao sto je ova granitura u zadnjih 20-tak godina. Umjesto da se fokusiramo i mobilisemo sve ljudske potencijale u zemlji i van nje i sacuvamo ovu zemlju za nasu djecu i unuke, nasa .ovna od lidera sami misle kako ce sta ukrasti. Dabogda im se sjeme zatrlo!
I da, savjetnici pored namjestanja .urv. sluze i za prljaviji dio posla oko namjestanja tendera. Nece naci premijeri, nacelnici i ministri da prljaju svoje ruke. .ebe. li im .ater .ima .edom!
dabogda sve na lijekove dali, narod skapava, a vi ne znate šta ćete s parama!
kod nas tije savjetnik općinskog načelnika mindjušar koji iza sebe ima rad u dvije propale firme. Izgleda da mu ide od ruke jedino na budjetu.
Pita li se neko, kako je Mirsad Džonlagić iz SBB-a zaposlio obje kčerke na Univerzitet u Tuzli? Uz to, na univerzitetu (ne) radi i on i žena mu: Akademska porodica...'ajde!