Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
udri vehabije prije nego sto oni budu u mogucnosti da nas udaraju. a oni bi nas udarali cim bi prilike imali. tu sektu treba sto prije razbiti, ne dopustite sektama da stvaraju nered u nasoj drzavi!
@koke Ti si nepismen,pročitaj neku knjigu o islamu pa onda pričaj ko je sekta a ko nije.Ti ćeš nazivati muslimane sektašima koji se pridržavaju suneta a nisi dvije knjige pročitao!
SIPA je organizovala atentat u Bugojno ko i cirkus atentat ispred americke ambasade.....ko je direktor SIPA-e..............Srbin...!!!!!!!! Vehabije finansira srbija sa miloradom dodikom.!!!
@Kadija nego sta su? muslimani? ma daj ba. oni su cista grupacija nepismenih, agresivnih kompleksasa bez ljubavi koji misle da su izumili svijet nanovo. znaci sekta!
@@vehabija A ti si maloumnik na kvadrat!
Ja vidio ima cak vehabija i na Face Book-u! Ziva istina!
Pa i treba te sudit i to dozovitnom. Nema vecih nevaljalaca i veceg neprijatelja opstanka bosanskih muslimana od vas vehabija. Ali glup si ti da shvatis kako si svojim pantalonicama i pricom koju vam prosipaju pljunuo na sve svoje pradjedove, djedove, oceva, ali i na djecu i unucad.
I nadjosel kakve nozeve, CDove, mobitele, kompjutere i ostalu zabranjenu opremu?
Ja kolko znam jos je legalno u BiH imati bradu? Jest rizicno, al je ipak legalno!
Zasto ovi sto pozivaju na protjerivanje vehabija to ne kazu javno na tv ako su hrabri!
Ja cu otic sam da se prijavim u prvu policijsku stanicu. Recu kriv sam. Priznajem da sam vehabija. Dokaz zato je moj izgled i nosnja. Hocu da me sudite zato po najstrozijem zakonu! Nakon toga kad odsluzim svoju kaznu hocu da me pustite na miru! Na teret mi mozete staviti druge zlocine ali \"vehabizam\" nikako, ne mogu za istu stvar valjda dva puta da budem osudjivan.
Sta pretres, protjeraj iz zemlje. Da im je tako fino tamo odakle su, ne bi dolazili ovamo u ove, po njima sejtanske zemlje. Svaki kuka kad hoce da ih deportuju, sto kad je tako fino u zemljama \'pravoga\' islama. A ove nase budaletine sto ih kupe pricom i za 100 Km, isto poslati u saudije, pa da vide tu \'skrusenost\', \'cistotu\' i \'hairli\' narod.
Ja imam oruzje a imam i veliku bradu i pantalone iznad clanka. I sta cemo sad drugovi?
@koke Šta ti znaš ko je sekta bakterijo jedna nepismena!
@DOXA ovo su najvjerovatnije taj mali procenat poturcenih vlaha sto su se doselili u bosnu iz srbije prije 300 godina. Nebi se pravom Ilir Bosanacu mozak mogo ovako isprat.
Sve to hapsi!