Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E ovo je pravi fasizam,uskracivanje ljudskih prava i prava na okupljanja.
Laktašenko uzvraća udarac
Izbori u BiH su namještaljkaaaa!!! nek niko ne glasa za Thica i Bakira oni ce opet pobjediti jer sve je ovo namještaljka ,laž i prevara naroda jer 99% naroda je nezadovoljno ovom vladom i sigurno se pitate ko glasa za njih ? odgovor je NIKO! jer svaki glavni izbori su jedna velika prevara i laž ! smijem se kladiti sa ce opet ovaj sa Zlatnim kašikama biti među 3 vladajuce stranke jednini spas je da svi izađemo na ulice i napravimo veliki haos u državi kao u Turci ! ili cemo i dalje biti OVCE i Kukavice ?
Nevjerovatno šta nam političari rade... jednostavno se ne može stati na tome. Banjaluko idemo dalje !!!
Raja, bujrum u Sarajevo...ovde nesme niko da vas dira..zajedno protiv huligana i inih samozvanih vodja nacionalista
E Dodik je fakat Laktasenko. Cuj neda da mu pridju blize od 50 m.
Sad ako ste pametni izađite u što većem broju na ulice Banja Luke. Zablokirajte cijeli grad. Ovo je toliko providna igra vlastodržaca za neutraliziranje protesta da bi bilo smiješno kada kojim sučajem nebi izazivalo opravdan bijes kod svih normalnih ljudi. Ukakili su se od protesta u Sarajevu i sada traže bilo kakav razlog, ma koliko smiješan, da i u Banja Luci ne dođe do identičnih demonstracija.
nadam se da ce ih ova vlaska policija isprebijati a i oni njih...nek se krve vlasi...
I opet mnogi u RS-u više vole njegovu NEGATIVU nego Sarajevsku POZITIVU.
i sad neko nek kaže da ovo nije režimska milicija od vožda i laktaša nesmiješ ni tražit osnovna prava
"Niko ne sme da vas bije" osim vase milicije
MAJKU VAM FASISTICKU !
Dosta je više ovoga fašizma !!!
Ako masa krene nema sanse da je zausta par uniformisanih lica ispred zgrade vlade bilo kojeg entiteta, 50 metara, dovoljno da se baci cigla i da niko od demonstranata ne nastrada haya!
"Nije me briga ako padnem, sve dok je iza mene neko ko će podići moju pušku i nastaviti pucati". - Che Guevara !!!