Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nisu samo u Banja Luci policijska vozila neispravna., nego u cijeloj B i H. Kod vecine ih signalizacija neradi a i gume na tockovima su potrosene itd da nenabrajam dalje. Pogotovo kod policije u manjim mjestima po B i H.
ko ih je*e , crknite haha
ovako je i kod nas u sarajevu. skoro svakom drugom policijskom autu ne rade svjetla. ali bitno je da rotacija radi pa da se može upalit kada je drotu mrsko da čeka na crvenom. pih! ACAP
Ne serite
Ma skandalozno. Očekivao sam da mu ne rade kočnice, da je udaren ili šta već ali ovo sa svjetlom me šokiralo. -.-
a sto sam sebi ne napise kaznu? :(
U Sarajevu je ista situacija, više od pola policijski auta je čoravo na jedan far, a da ne govorimo o ne vezanju pojasa ili davanja signalizacije, nepravilnom preticanju, brzoj vožnji, uglavnom ponašaju se kao šerifi na divljem zapadu, a nama naplaćuju kazne za slične pa i za manje prekršaje. ISTA PRAVA ZA SVE!!!
kakvo svjetlo - svjetlo je najmanji problem, sta kad ti fale amortizeri, pqkne, kad ti je motor presao preko 500.000 km a nisi uradio generalku - jel to tehnicki ispravno - lampica kosta 5 km....
I naučite već jednom vašeg novinara N.J. da se ne piše \"OSMERICA\". Možda ćete kad zaposlite nekog pismenog i imati neku udarnu vijest!! Ovo vam je dno dna!
Ne, treba da ne rade svjetla, nego tehnički nije ispravan zato što nema ratkapne na točkovima nepismeni klixovci nabijem vas!!!
ne pisite gluposti
ako signalizacija na automobilu neradi to NE ZNAČI da je tehnicki neispravan HAHAHAHAHA kako ste samo smijesni i VI i vas dojavljivac tj citalac-reporter ODRON VIJEST FAKAT!!!
ovako glup clanak mogao je samo Bakir napisati ...
dno/dna vam je clanak,zut i glup.
U Tuzli voze jos gora auta.