Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"Prvi on-line članovi Vijeća su portali Sarajevo-x.com, Dnevnik.ba i 24sata.info.\" jel isto ono Sarajevo-x, sto \"objektivno\" prenosi vijest iz Irske da \"nezaposlen par iz Bosne prima socijalnu pomoc\", a gdje covjek invalid, sa djetetom sa specijalnim potrebama ? sire ksenofobiju prenoseci informacije djelomicno
Ja Mladen Glavina, Bogom svemogućim prisežem da ću dok sam živ braniti hrvatski domovinski prostor konstituiran od Hrvatske i Bosne i Hercegovine. Ja Mladen Glavina prisežem da ću čuvati svoj hrvatski i bošnjački narod, katolike i muslimane i sve ostale ljude dobre volje koji su za suživot i napredak naših država. Svaku prijetnju s istočne strane rijeke Drine ću, ako treba i golim rukama zaustaviti. Tragedije kao što su Srebrenica i Vukovar neću nikada zaboraviti, ali ću kao vjernik oprostiti, a Bog neka sudi! ZDS braćo draga.
Pa druže, nije zar da te još savjest grize o tome šta smo jeli 93-će? Naravno da su nas trovali i da su nas koristili za razne testove. Ali eto, opet smo preživjeli. I nismo mi jedini narod koji je trošio zapadna gov...na. Velike sile truju potlačene već hiljadama godina. Ali, opet ne mogu sve što zamisle. Bog je Gospodar svega. Da je po njihovom, davno bi nas nestalo, ali nije. Dobro smo i zdravi šta nam se spremalo i šta nam se radilo. Glavu gore, stići će njih sviju pravda kakvu zaslužuju.
Kad sam vidio naslov \"Niste nevidljivi\" ja se obradovo da ce se stati u kraj lopovima na visokim pozicijama kad ono oni se bore protiv komentara na internetu. Dobro, sta je tu je. Evo da pocnem da se pridrzavam novih pravila. Osobe nepouzdanih intelektualnih sposobnosti i izrazeno loseg morala su nam zauzele vrhunska politicka mjesta. Lako cemo mi za komentare na internetu nego sta cemo sa komentarima politicara u drugim medijima? Ako oni prestanu siriti mrznju tim putem onda ce ostati bez svojih visokih pozicija pa ce morati sa nama komentarisati preko interneta.
Ko napiše da je Džeko kloc - doživotna murija.
Ja sam za sdp-demokratiju, da mi možemo pljuvati po Srbima i Hrvatima do mile volje, a njima ako se ne sviđa neka idu...
Ma shvatam ja tebe dobro i to je ok, ali Don Kihotski potezi u BiH ne uspijevaju. Puno sreće!
Moram, ovo je moja borba protv šunda. Oprosti i preskoči ako te iritira!
NEMOJ BEŽE, TITE TI VIŠE. Znamo mi FTV i njihove nebuloze ali ga i ti udavi.
Ma ukinite komentare šta će nam ....
SINOĆ NAM JE FTV, U OKVIRU SERIJALA DOKUMENTARNI ČETVRTAK, PREZENTIRALA DOKUMENTARNI FILM NEDŽADA BEGOVIĆA (SNIMCI PORODICE PO KUĆI, JAD I POGANLUK), I U FILMU PORODIČNI TOALET, U TOALETU WC-ŠOLJU, A U ŠOLJI... VELIKO SMEĐE GO*NO. SVE U CILJU UMJETNOSTI - DA TI SE SMUČI ŽIVOT! OSTALO JE NEDOREČENO KO SE POS*AO: GOSPODIN NEDŽAD ILI GOSPOĐA AMINA BEGOVIĆ. HVALA VAM, FEDERALNA TELEVIZIJO, SAMO NAM JE TO TREBALO! SVE ZA UMJETNOST! (K\'o fol go.no slikano u Britaniji, u hotelu, kao britansko je go*no manje go*no! Ono je sve poganluk jedne kuće! Prljava kuća, prljava žena, sumorni ambijet, plitka filozofija. Ko cijenio takvu umjetnost - dabogda ga u životu pratila.)
Svaka čat prijatelju! Ali postoji način da se kroz hanu i um zatruje. Kakve smo ono konzerve jeli u ratu? Žašto smo mi 93će uzeli kukuruz od amerikanaca koji nisu ni srbija ni hrvatska htjeli? Sjećam se dobro da je pisalo PIONEER na vrećama i veliko M. A na rubu crvena traka gdje piše nešto kao - UPOTREBLJIVO SAMO KAO STOČNA HRANA - !!??? Tek poslije 20-tak godina pročitah da je M - MONSANTO a PIONEER (i neki broj, ne sjećam se) oznaka za naki GMO kukuruz koji nisu smjeli dati svojoj stoci pa poslali bosancima da vide šta će biti. Opit neki bio - kažu?
@ham3 Odlicno receno, samo sto se neko hrani zdravo a neko bi se hranio zdravo ali nije u mogucnosti ako se previse reklama plasira o nezdravoj hrani pa podlegne uticaju te nezdrave hrane. A da bi sprijecili ne zdravo hranjenje mladih organizama moramo da pojedine proizvode izbacimo iz upotrebe da ne kontaminiraju blago natrule organizme koji ipak mogu da jos funkcionisu normalno LP
Banja Vrucica u republici smrtskoj, kazes!. Mamu vam j.e.bem, mislite da vas se neko boji. Bagro genocidna!
Legendo, ne boj se previše kompanija koje proizvode hranu. Nastoj da se hraniš prirodno i zdravo, pa ti neće puno naštetiti. Daleko je opasnija hrana za um i dušu. Ako te tu savladaju i zatruju, neće imati potrebe da te truju kroz ishranu. Pogledaj samo ovu novu generaciju mrizelja pa mi reci šta je opasnije: zatrovanje uma i duše ili zatrovanje vode?
stavili s.a-x filter :))
Ovo treba svi da podrzimo koji koliko toliko normalno komuniciramo. Ali nesto mi ne stima ovo oko on-line clanova. Nisam nesto pretjerano posjecivao druga dva portala, ali po komentarima m.r..z.nje mislim da s-a-x prednjaci u BiH. Pa se pitam kakvog vijeca su oni clanovi- ko ce vise na portalu imati poruka m..r.z.nje ili...... I nisam jos cuo da je bila i jedna prijava za potsticanje m..rz.nje prema drugom i drugacijem, mozda bi trebali poraditi na tome