Komentari (205)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tuzba..!!
žarkan - jeb'ao te tata arkan :)) BIIIIAAAcHHHH!!
Baš se pitam kako bi u RS-u dopustili da policija iz sarajeva napravi pretres na Palama i u Istocnom sarajevu
ma i nije neki pc
ovdje samo trebaju dobri advokati po mogucnosti stranci i podrska javnosti da se ovo sve dobro i debelo nadoknadi
KO JE PODPISAO NALOG ZA PRETRES? HAJDE POKAŽITE FAKSIMIL TOG RIJEŠENJA! NAROD HOĆE DA ZNA. KOGA I ZAŠTO KRIJETE? KO JE IZDAO U MUP-u KS NALOG ZA ASISTENCIJU? TO TAKOĐE MORA DA SE ZNA?
Baš glupi žandari. Umjesto da se elegntno izvuku iz nečega što nisu uspjeli - oni napravili štetu. Pravi do.dick krkani! Još neće niko da mi kaže ko je potpisao riješenje o pretresu - čitaj - maltretiranju ljudi u Klixu?
Policija se ušikala i napravila haos.:)).... o Bože kako nekad volim ovu zemlju :)
To je upozorenje i za sve ostale portale i novine,da nesmiju da snimaju i da pisu o politicarima,sta god oni radili,u protivnom isto ce ih zadesiti kao sto je zadesilo klix....Nema pravde
Zao mi je sto sami svoju opremu niste unistili tako da ovi lihvari nista ne dobiju..!!
A sta ce MUP RS-a u Federaciji ??
PRAVDA ZA KLIX!
OVO JE NEDOPOSTIVO! NI KOD GADAFIJA SE OVAKO NIJE RADILO! INSTITUCIJE POLICIJE I MUPA NA NIVOU DIVLJAČKIH PLEMENA IZ AMAZONE!
Neka neka hvala Bogu sve se vraca sve se placa, a ovo Vam je kazna za sve lazi koje ste pricali o drugima, a sad ste i Vi dozivjeli to isto samo sto hvala bogu mi nismo ni zasta krivi i to je dokazano, a vi ste krivi zbog mnogo toga i tesko da cete se izvuci jer ocito ste prevaratni koji pisu samo neistine!!! Pozdrav od Fox Company iz Banja Luke. IMA BOGA!!! Htjeli smo da Vas tuzimo za laz i klevetu koju iznosite ali nema veze sve dolazi na svoje mjesto.
Nista novo, osim sto ce biti malo zesce, jer ovo svaki dan postaje policijska drzava. Normalni gradjani i novinari ce biti prva linija na koju ce policija kidisati.
tako ti je to kad ZELENI DOĐU NA VLAST!!!
Ovi kao da su profesionalni lopovi, ovakva slika nestanka kačunarske opreme je ista kao one što gledamo u krađama u žutoj štampi i kao da se radi o istim počiniteljima.
Ma svi iz MUPa su samo lutke na bateriju ali iza njih stoji velika Mafija i to treba zaustaviti podhitno. Hajde da se organizujemo svi i skinemo govna sa vlasti...