Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast svima koji su dosli!
@hana picka vam materina vi po sarajevu samo znate protestovat nista vam ne godi a sve imate sta god da se radi leti daj u sarajevo treba izgradnja ovog-onog itd... neznate od sile sta da radite pa sad protestujete zbog dzukela od kojih se ne moze mirno setati ulicama...
Ova gospodja sa transparentom damn koji pogresan transparent, zapravo glasi \"Danas vase dijete a sutra pas\"
Interesantno je da svi oni koji su protiv toga da se pomogne životinjama psuju. A psovanje je po riječniku izraz primitivizma. Što se tiče ubijene djece, ljudi, mafije ili bilo čega u Bosni treba i njima stati u kraj. Ali ne može se više ići onom poznatom bosanskom \"ma šta ću ja pomagati životinjama kad ima većih problema\" i slegnuti ramenima. Predlažem svima onima koji smatraju da se ovo ne treba rješavati već nešto drugo da se organiziraju i doći ćemo na proteste. Ali svačija je slobodna volja na koje će proteste doći i krajnji je seljakljuk nekom govoriti što je nešto uradio ili nije. Zato neka svako radi ono što hoće sve dotle dok ne ugrožava druge. To je demokracija, kultura, i suživot. Bravo Sarajevo, pokazali ste da nas ima, ne samo došljaka koji su se skrivali po rupama dok je naša omladina ginula. I sad još govore šta da radimo.
vidi ove na prvoj slici ja mislio labrador... jebo vam pas mater svima koji ste bili na protestu....
Podrzavam ovaj skup i ideju kao i niz skupova koji su se odrzali pred katedralom. Nepodrzavam odrzavanje ovakvih skupova ispred katedrale ili bilo kakve đamije ili crkve. Simptomaticno je postalo da se ovakvi skupovi UVIJEK odrzavaju ispred katedrale iako ima vecih prostora u Sarajevu odnosno prostora na koje moze doci veci broj ljudi. Ispada da ovakvi skupovi imaju potpis građana jedne religije mada znam da su se među građanima nalazile osobe razlicitih nacionalnosti i vjerkih opredjeljenja. Nemam naravno nista protiv katedrale niti bilo koje vjerske ustanove. Samo neka sluze svojoj svrsi.
Od džukela se ne može više hodati pojedinim djelovima grada jer nema šintora više. Važno je da smo cool kad vodmo kera da kenja u parku. Vratite nam šintore!
JEBO VAS TAKAV NAROD!!! fuuuuuuj SVE MI SE VISE bIh GADI--POSTAJETE ISTI KO ONI KOJI SU BILI AGRESORI! (Nekad bila \'iz Sarajeva\'--nisam sigurna ocu li vise biti!) Povraca mi se od BiH!
Užas...pitam se zašto se vi uopće javljate...ko vas što pita??? Ne sviđa vam se mjenjajte portal. A za sve dobronamjerne moj komentar bi bio ...žalosno...Toliko priče ovdje...pa onda na FB da bi nas skupilo zaista jedva stotinjak.... Ako nismo u stanju...da nešto uradimo po ovom pitanju, kako ćemo sa mnoštvom loših stvari koje nas na ružan način izdvajaju iz civilizovanog svijeta. Neka nam je na čast.
Koja je ovo odvratna ekipa koja se skupila da protestvuje. Prije neki dan pustiše onoga iz Višegrada što je žive zapalio preko 100 muslimaskih žena i dijece, a koji dan prije toga, ubiše muslimana povratnika u taj kraj, ova žgadija ni pisnula nije. Oni se na to ne obaziru. Ne smeta im. Njima smetaju zeleni trotoari u Sarajevu. Mater im j. raspalu i ljigavu.
Joj protestanata i go-vana. Bolje da su pozvali Kineze pa da nas rijese dzukaca BIH4EVER!
a humanista i govana jeb.o vam ker majku svima.
j e b o vas psi vise, pa vi niste normalni, triput manje paznje je dobilo dijete koje je zbodeno na ilidzi prije par dana i borilo se za zivot.
BRAVO SARAJEVO! i hvala svima koji su bili na prosvjedu!