Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jao haosa , eto me dole da vam pokradem sir HAHAHHAHA
Jel\' ovo znaci Da je i \"curcinica\" bez zastite
j*** im strajk ma.ter svima.Imaju dobre plate,a nista ne rade.Sta hoce vise
za ovog oluju, ako bas hoces da znas livanjsko podrucje zove se \"kanton/županija 10\" jer NEMA IME, hercegbosanski kanton/županija ne postoji zato što kantoni/županije trebaju nositi ime po gradu ili regiji u kojoj se nalaze,a ratni hirovi bi trebali otici u proslost, tako barem pise u zakonu bih.
Odlično. Poslije će da kažnjavaju sve mrtvo i živo, krivo i pravo da nadoknade manjak u budžetu. U ovoj zemlji samo snijega i budala u neograničenim količinama.
Izgleda da je postala praksa u Muslimanskim medijima da se negira sve ono što njima nije po volji.Livanjski kanton uopće ne postoji jer se taj famozni kanton zove \"Hercegbosanski\".Tako bi trebali Srbi pa i Hrvati Donji Vakuf zvati \"Srbobran\"ili \"Srpsko Sarajevo\" a a kraju krajeva niti BiH ne bi trebali tako zvati već npr \"Cirkus država\" jer to jedino i jeste a najviše tome doprinose sami mediji pod kontrolom Muslimanskih vlasnika.
Koliko banaka ima u Livnu, kontao dići koju paru
raspad sistema gradjani platili porez, policija nije dobila plate i sad su gradjani bez zastite najbolje bi bilo dat tu zemlju papuancima, nek ljudi sebi naprave drzavu
Eto mene dole u posjetu :D
nevjerovatno to je stvarno za psihijatrije
konacno i od policije neka korist :-)