O čemu šuti Tuzlanski kanton
0
Policajac prodaje falsifikovane diplome
Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sudarila se dva policajca sa autima i jedan drugom pisu kaznu. heheh
Sevalu besicu je moja firma prosle godine dala 200 km da on ne posalje kaznu na firmu od 1200 km(ja bio vozac licno) bezveze jer se on kako kaze drzi zakona a lopov zesci znam ga ja dobro ima jedan veliki objekat kod 2 osnovne skole izdaje stanove koliko li kuca i sstanova jos ima lopov iz KULJANA -(seljacina)
DRAGI MOJI SUGRADZANI TAKVA NAM JE TUZLA ,SARAJEVO, ZENICA TRAVNIK.BANJALUKA BIHAC. BIJELJINA .TEOCAK SAPNA ALI TAKVI SU I BEC, BERLIN I DA SKRATIM CITAV SVIJET SVI LAZU SVI SU KORUPIRANI I STA CE BITI ...DRAGI BOG ZNA OPOMENE ALI VI NEVIDITE ,POPLAVE PO EVROPI I SVIJETU POZARI ZEMLJIIIOTRESI I RAZNE OPOMENE ALI ZIVOT IDE DALJE KAKAV NAM JE TAKAV NAM JE MOJE JE MISLJENJE DA CE OVO SVE JEDNOG DANA DA PUKNE PO NASIM LEDZIMA ALI MI SMO GLIUPI BOSANCI DA GLUPLJIJI NEMOZEMO BITI SVI NETO PRICAMO NEVALJA OVO NIJE DOBRO ONO A SUTIMO I NIKO NESMIJE DA POVEDE OVAJ NAROD NA USTANAK PROTIV OVIH LOPOVA SIROM BOSNE I HERCEGOVINE . A I OVI IZ EVROPE SUTE I SSMIJUSE JER OVI NASI POLITICARI PLACAJU DA CUTE DAVAJU NASE PARE I KUPUJU VRIJEME I POLOZAJE A SVE IDE PREKO NASIH LEDZA JER SU NAS SLAGALI KAKO HVATAJU LOPOVE A I SAMI SU LOPOVI.
narode moj zar ne vidite ovo sranje,kad cemo mi vec uzet motke u ruke i izac na ulicu...ovako vise ne ide,svaki dan sve losije vijesti.
Koja Ironija. Drot prodaje obrazovanje da umres od smijeha. Kako je krenulo uskoro ce Gasi predavati na Fakultetu za Kriminalistiku.
KAO DA JE TO NESTO NOVO HA HA HA HA PA 90%NARODA IMA LAZNU DIPLOMU,KAD ODETE U GRANAP MOZETE CUTI GDJE IMA KUPITI,ZA KOLIKO PARA ITD...ISTO KAO STO SE ZNA DA JE POSAO VOZACA HITNE POMOCI 10.000 ILI MEDICINSKE SESTRE,BH TELECOM OD 10.000 PA NADALJE I TO LOVU ODMAH NA RUKE,NE TREBA VAM NISTA ILI KUPITE DIPLOMU ILI POSAO.JA SA FAKULTETOM SJEDIM U KUCI DOK SU SVI ONI KOJI SU MOJA GENERACIJA SAMO OBILAZILI OKO ISTOG I SVI RADE SUPER POSLOVE.EVO PRIMJERA INZINJER INFORMATIKE MENE PITA STA JE TO ATTACHMENT GDJE SE NALAZI,ZA STA SLUZI I DA LI JE INTERNET PROVAJDER VLADINA ORGANIZACIJA,I CIME SE BAVI,I ZASTO SE STRANICA NE OTVORI IAKO UKUCA WWWWW........
A šta je sa akademskim kriminalom po raznoraznim institutima čiji pravnici vode računa da u zakonu iskopaju rupu i da za svoja nedjela ne budu kažnjeni? I šta je sa silnim izdanim knjigama koje su falsifikovane a o tome se šuti?
mirko blagojevic,parlamentarac,retardirani chetnicki vojvoda koji je kao djete isao u skolu za defektne, je danas diplomirani pravnik - dodjite u bijeljinu po diplome...
j.e.b.o.t.e zar si tolko ružan, haj nam reci ko si pa da svi idemo psihiću
nista to nie cudno kad tudekana stalno SDP pobijedzuje
Tješi se ti da sam ja za psihijatra, a da znaš ko sam, ti bi odmah otišao psihiću. Slatko se smijem.
@BanKrot i opet mi pobježe , jesam li se samo okrenuo odmah mi pobježe, sine bankrote vrijeme je za terapiju hodi svome psihiću
Pričajte vi šta hoćete, i vrijeđajte, i to govori o vama, ne o meni, ali činjenica je: U T.e.h.e.r.a.n.i.m.a, kako onom velikom, poznatom pod imenom Novi Novi Pazar, tako i u ovim malim (Tuzla, Zenica, Kakanj, Istočni Mostar, Bihać, Travnik...) uvijek ista priča. Naučili na štelu, sadaku ili pljačku i tu njihovo znanje završava.
Ova zemlja i ljudi su davno otisli u quratz..
I ovog što je kupio diplomu njemu duplu kaznu a i ove drotove poskidati po hitnom postupku ...
MAŠALA, MAŠALA . ETO NOVIH STRUČNJAKA ZA NOVE FUNKCIJE FEDERACIJE I REP. SRBSKE .
Nemojte protiv SDA, ko prica protiv SDA i njenih kadrova ne vjeruje u Boga!