Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jos dva.... ps. na_stavlja se
Nadbiskup dubrovacki Ivan izvestava dubrovacku opstinu o raspravi u vezi mitropolitskih prava protiv barske mitropolije na papskom dvoru. U pismu pominje srpsko kraljevstvo koje je Bosna..\" \"...tria regna, videlicet regnum Zachlomie, regnum Seruilie, quod est Bosgna et regnum Tribunie. Et regnum Zachulmie extenditur vsque ad prouinciam Spalatensem, regnum Seruilie extenditur vsque ad prouinciam Collocensem, regnum Tribunie extenditur vsque ad prouinciam Dirachinam.\" ...Spiridon\'... patriarh\' Sr\'bljem i Primoriju (Patrijarh Spiridon potvrđuje Lazarevu darovnicu manastru u Ždrelu, Peć, 1376-1389) ,..Stefan\' Tv\'rtko..kral\' Sr\'bljem i Bosne..(Kralj Tvrtko potvrđuje prijašnje povlastice Dubrovčanima, 1378) ...Despot\' Stefan\', gospodin\' vsem\' Sr\'bllem i Podunaviju (Darovnica despota Stefana Hilandaru 1405-1427) Spiridon je patrijarh srpski ostali su srpski vladari koji su takodje koristi rec Srbljem.
ovo je samo mazanje ociju....mup, sipu, ohr, policju, tuzilastvo itd drze danas genocidasi i oni nece vec par godina pohvatat 100 000 ratnih srpskih zlocinaca koji se slobodno setaju po genocidnoj tvorevini, rade u mupu itd.......... a napomenut da je tuzilastvo bih-e (genocidasi) pustio na slobodu srpskog ratnog zlocinca koji je bio osudjen na 40 godina zatvora i pored svjedoka njega su genocidasi srpski sudije pustili na slobodu! da bog da mu djecu zaklali i silovali svima onima koji su ga na slobodu pustili i koji ne hapse sve ratne srpske zlocince a znaju gdje se nalaze, da bog da im djecu sjekli, klali i silovali ko sto su bosnjacku!!!od haskog suda do svih genocidasa koji upravljaju tuzilastvom, policijom, sipom ,ohr-m itd!
U petak, 14. maja oko 23 časa člana Anarhosindikalističke inicijative A.S. napala je grupa od četvoro nacista, u užem centru Beograda. Nakon što je upitan da li je anarhista dobio je više udaraca pesnicom u glavu. Napadači su bili kratko ošišani, obučeni u crno, starosti između 25 i 30 godina. e- novine povodom ovog nasilničkog prebijanja, koje je postalo normalno na ulicama glavnog grada Srbije, prenose saopštenje AS EVO KOJIMA JE EVROPSKA UNIJA UKINULA VIZE, SRPSKIM CRNOKOSULJACIMA NACISTIMA!!! SRBIJA=GENOCID a ovakve vijesti sarajevo x ne objavlja, zasto?????
STA KAZE SRBADIJA NEMA BOSNE ILI IMA SAMO NA 24 % hehehe
samo fataj, ma.mu im genoc.idnu ebem
http://www.necenzurirano.com/index.php?option=com_content&task=view&id=1863&Itemid=1
Hvala
Kako ce ovo ,,apsenje,, da prorokce ono krme iz Laktasha.Uvija glavom i poslije svake izgovorene bleji ko ovan,,Pa kaze npr,,Mi smo bolji dio Bih eeeeeee,i kod nas je privredni rast veci nego u fereaciji eeeeee.Tako da eeeeee,smo opredjeljeni eeeee,za daljnje eeeeeee napredovanje srpske eeeee.
ma samo tako SipaCisti ih
To je od Sarajeva udaljeno 60km putem ka Foci s tim da se iza Trnova odvaja put ka vukojebini. Takodjer pocinioci zlocina su Djordjislav Aškraba i Nedjo Zeljaja a ima ih jos.
A gdje mu dođe taj Kalinovik?
ZA AKADEMIKA PITANJE Reci mi sta vijesti iznose, ko je toliko vulgaran pa zlostavlja djecake u crkvama? Ko je pronasao u crkvi umrle bebe? Da li su u crkvama hodze i bule ili su to svestanici i casne sestre? E bas su sveci i \"casne sestre\" :)))) Predlazem ti da procitas Kurán za tvoje dobro, moda dodjes tobe!!!! Sretno
Otidji u Kalinovik pa vidi sta su srbi poslije rata dobili :) Obicni PASJALUK!!!! stoku drze u carsiji, ulice prljave od izmeta.... a u opcinu kada udjes ne mozes prici sluzbenicima koliko smrde..... Kazem ja vama dobili su PASJALUK umjesto PASALUK
I OPET GROKCE BOLESNJACKA BALIYSKA LOJAVA TERORISTICKA POTURICKA IzmetSLAMSKA KRMAD POZNATIJA KAO BOLESNJACI MUSLIMAJMUNI! POPISAM IM SE NA MEZARJA NA KOVACIMA I ISKENJAM SE NA TABUT HALAhovog EPILEPTICNOG PEDOFILSKOG TERORISTICKOG KRMECEG KOPILETA MajmUnHAMEDA PEJGOVNERA KOJI JE HANDRIO DEVETOGODISNJU AISU! SJEME VAM YEBEM RETARDIRANO TERORISTICKO BALIYSKO!