Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja mislim da će sa tim novim odorama nestati lopova. Prije je policija, pardon milicija imala stojadine i bila puno efikasnija, ovi sad se samo \"šminkaju\"!
Je,bo im fa,mi,li,ju, jel se to oblace u Granoffu. Vozaju Golf 5, najnovija odjeca, i sigurne plate a kriminalci i dalje hodaju gradom dok ovi kre,te,ni samo znaju zapisivati kazne za prebrzu voznju i sl. Kad ti trebaj moras ih tri puta zvati i cekati 15,20 min.
Poenta je da je 500.000 KM za jedinicu za podrsku. Ne znam koliko ih ima, ali nema ih vise od 100. Znaci 5000KM po policajcu. Cijena sitnica!
Normalno je da imaju odgovarajuću uniformu,kao i ostale službe.Isto je tako normalno da riješe mnoge krađe recimo u mom slučaju, gdje dugo vremena ništa mi nije riješeno!
valjda ce im ove sada biti malo bolje, one do sada su katastrofa, kao na vjesalicama da stoje, doduse to je i do fizicke gradje nasih policajaca