Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
za gocija!!! ja sam ti karao mamu samo da znas,,nemoj se ljutiti
Sta oni fataju,a na drogu samo zazmire. BIH4EVER!
kako se ovo jede? ako se jede.
a ti si kao normalan??????
Goci ne lupaj gluposti kad se vodi normalan razgovor.
sta zna bosnjo sta su prstaci. za vas su pita i cevapi gurabije i mantije. koja ste bijeda i kljukusa je luksuz za vas.
Mogu se jesti i kupiti i u Sarajevu.Kg u ribarnici je 35-40 KM.
E ljudi neznam dali ste probali prstace al su super sa crnim rizotom i blitvom i krompirom ummmmm skupi jesu ali se u hercegovini mogu normalno porucit u restoranu
I kod koga odoše zaplijenjene školjke?
Ispravan ti je zakljucak. Da bi se doslo do prstaca koji rastu U STIJENAMA mora se razvaljivati obala. Zbog toga je zabrana i uvedena.
Koliko sam ja upoznat zabrana izlova ovih školjki je zbog toga što se stijena mora razbiti čekićem da bi se došlo do tih je.ben.nih prstaca,time se na silu mijenja reljef priobalja. Primorci,da li sam u pravu??
U bih nažalost zakonom nije zabranjen izlov ovih školjki
Ovo je za dozivotne, hahaha
1 kg prstaca u Karaki u Neumu 40 km provjereno
http://dalje.com/hr-hrvatska/nastavlja-se-izlov-i-preprodaja-zasticenih-skoljki/172525 Kilo prstaca je 50 kg i ja sam protiv lovljenja tih slatkih malih bića...