Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja sam govno pa sta
Zaboravila sam nesto reci..Ja sam napisala taj grafit..i opet cu..
Nikada taj covjek,ako je uopste covjek \"nedzad brankovic\" nece dati ostavku jer on nema ni stida ni obraza..nista se nece desavati dok narod nijemo gleda,gledati i sutjeti je znak odobravanja a nas takozvani ministar koristi guzvu..dignimo se na noge i pravo kod brankovica na vrata..tad ce se nesto uraditi.
http://www.nerda.ba/mir/mirnerda.php?o=kladanj&j=%27LOC%27
Molimo sve koji su preuzeli odgovornost za ispisivanje grafita na zgradu Premijera, da se strpe. Policija cini sve da ispita svakog pojedinca i u toku danasnjeg dana je izvrsila provjeru 1800 ljudi. I pored nadljudskih napora koje cinimo, ipak jako je tesko provjeriti provjeru preko 4000000 stanovnika koje bi imali opravdan razlog za pisanje ovakvog grafita. Zato, dragi sugrađani svi se strpite, jer vasa policija vam obecava da cete svi doci na red!!! Koristimo priliku da se zahvalimo Semihi Borovac, koja je u hitnom roku ucinila sve da grafit na premijerovoj zgradi bude izbrisan.
Najgora stvar koji mi sebi mozemo dopustiti jeste : RAVNODUSNOST dobrog covjeka. A takvi smo postali. Sarajevo postaje kao New York gdje u mraku nekakve ulicice zena vice FIRE!!!, jer su je zaskocila 3 crnca, na HELP!!! niko ne pomaze. Ja sam porezni obveznik. Placam uredno drzavi porez. Jedan sam od sretnika koji radi u Nevladinoj stranoj organizaciji. Mozda je meni zivot lijep. Da nisu svi oni koji su meni dragi uplakani i nikakvi zbog toga sto nema perspektive sto nam je drzava ovakva kakva jeste.DOSTA barem pokusava nesto. Kad bi bili malo sloznije mozda ova zemlja koju neizmjerno volim i nebi bila ovakva. DOSTA PA J**** MU PA I MI SMO ZIVA BICA!!!
Uskoro stižemo i u Kladanj... bit će najavljeno na FB-u... Vidimo se...
ja bih smjestila oboljelu djecu (osobito astmaticare i druge polmo oboljele) i starce po apartmanima na poljinama, bjelasnici, skakavcu, igmanu i ostalim visoko profitabilnim turistickim ekoloski cistim planinskim destinacijama, a kantonalnu i federalnu vladu bih drzala pod strogim 24h nadzorom u gradskim stanovima. tek tada bi se stvari pocele desavati u pravome smjeru.
kao da policija i ,,niko\'\' nije znao ko stoji iza grafita. i kao premijer i cio narod tek saznali kako je otkupio stan. nikada ne bih trazila njegovu ostavku sve dok ne zavrsi posao do kraja - a niti bih mu pomogla da napusti stan - naprotiv - ako nista drugo - on sa kompletnom vladajucom postavom trebali bi sa svojim narodom dijeliti prostor, vrijeme, novac i zrak. tjeranje iz stana grafitima vise je pomoglo premijeru da izmagli iz sarajevske magle i s bjelasnickih ili poljinskih apartmana obnasa svoje duznosti - kreditnog zaduzivanja (zagađivanja) građana u smislu promptnog placanja od milion km sudeci po kakvoci zagađenosti - vjerovatno kupovinom mazuta. kantonalni tajo je - casno napustio duznost - kako rece nadtajo. ****** Saša Magazinović je danas dao izvrstan komentar glede ,,promjene\'\' kantonalnih ministarstava.
Meni jos kasne dnevnice za februarske proteste... Draga CIA, jesam li se ja dzaba mrznuo pred katedralom???
Sljedeci put ciglu u prozor. Zamislite kako bi tek onda zakukao. Trazio bi da mu se jos poveca plata zbog \"opasnih uvjeta u kojima vlada funkcionira\".
Evo i mi smo svi ovdje mali pacici napisali grafit! E jesmo! pozdrav za Dosta!
molim ovu gore \"zizi\" da smisli vlastiti nadimak, ovaj je moj... hvala :) za razliku od ove zizi, JA MISLIM da treba gdje god je to moguce vrsiti pritisak na nase politicare da konacno pocnu raditi svoj posao OR ELSE... :):) POZZ
Hajde hajde :) samo naprijed ljudi!!! Ovi kretenčići što furaju pesimizam ionako nikad ništa neće moći promijeniti, pa tako ni naš aktivizam. Idemo!!
evo i ja sam pisao grafit, fatajte me ljudi, pobjegoh!!!