Komentari (218)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vreća govana kad ga ovako gledaš, kabadahija SDA-ovska!
Ko ga je smjenio?
njegovi pajdaši iz stranke
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ovo onaj ublehash sto maho s 5 kila recepta????
Al uhljebit ce se on, ne sikiram se za njega.
...i obećao da će sve recepte pojesti.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
SVI SMO MI KENAN CRNKIC!!
*ebo ti on mater
Da se narod digne na ovu nepravdu, pa ovaj komentar je smijesan cak i za one koji sjede pored Crnkica u momentu dok pisu komentare velicajuci svog sefa iz Prizme, a zatim i iz zavoda. Kad se narod nije digao zbog opljackanih miliona u Prizmi od strane Kenana koji je zavalio investitore, drzavu jer je pokupio i donatorska sredstva, ostavio ljude bez posla pa da se dize sad kad SDA po prvi put radi pravu stvar. Kenan je krivac za propast Prizme, a isti model je poceo implementirati i u zavodu, po troskovima koji su planirani se moglo vidjeti kojim putem ide, putem kojim je vodio Prizmu. Kamo srece da ode iz Bosne i da vise nikada ne vodi ni jednu firmu. Prozivate Konakovica zadiplomu, pa znaju Prizmici za Kenanove diplome....
KAD NISI PODOBAN Za Konakovićevu Vladu Crnkić koji je zaradio 20 miliona, sanirao dug od 14 miliona KM nemaran! http://nap.ba/new/vijest.php?id=13697
AKO SE NAROD NA OVU OCIGLEDNU NEPRAVDU NE DIGNE NE ZNAM NA STA CE ?
Samo jos neznam cemu teze ovi ljudi, uspjesnog covjeka skidaju da bi postaviili nekoga ko je pokrao sve iz zzo KS ali nije do kraja uspio pa sad treba dokrajciti i unistiti i ovaj dio minusa koje je Gospodin Crnkić uspio sanirati. SVASTA !!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Sta je sa principijelnoscu DF i gospodina Komsica 1.Izabran javnim pozivom 2.u mandatu 3.poslovao pozitivno Hahahaha ...DF je pogazio osnovne principe i pristao na ucjene mladomuslimanske halke Izetbegovic Gavrankapetanovic i provođenje minder politike vladanja 10 porodica cjelom drzavom !
DR KENAN CRNKICA SMJENJUJE KORUMPIRANA VLAST KOJA OSTAVLJA 4 ČLANA UO IZ REDA SDA JER NIJE HTIO RADITI NELEGALNO PO NALOGU VELIKE SEKE IZETBEGOVIC
A kad će odgovarati za uništavanje i kriminal u MKF PRIZMA?
Ima u odojku 4 kile...
Sve je to Bakir organizovao zajedno s Konakovićevim, jer nisu navikli da se pošteno radi!!!
SMIJEŠNO SMIJEŠNO SMIJEŠNO SMIJEŠNO SMIJEŠNO ŽALOSNO ŽALOSNO ŽALOSNO ŽALOSNO ŽALOSNO SMIJEŠNO SMIJEŠNO SMIJEŠNO SMIJEŠNO SMIJEŠNO ŽALOSNO ŽALOSNO ŽALOSNO ŽALOSNO ŽALOSNO SMIJEŠNO SMIJEŠNO SMIJEŠNO SMIJEŠNO SMIJEŠNO ŽALOSNO ŽALOSNO ŽALOSNO ŽALOSNO ŽALOSNO SMIJEŠNO SMIJEŠNO SMIJEŠNO SMIJEŠNO SMIJEŠNO ŽALOSNO ŽALOSNO ŽALOSNO ŽALOSNO ŽALOSNO SMIJEŠNO SMIJEŠNO SMIJEŠNO SMIJEŠNO SMIJEŠNO ŽALOSNO ŽALOSNO ŽALOSNO ŽALOSNO ŽALOSNO SMIJEŠNO SMIJEŠNO SMIJEŠNO SMIJEŠNO SMIJEŠNO ŽALOSNO ŽALOSNO ŽALOSNO ŽALOSNO ŽALOSNO SMIJEŠNO SMIJEŠNO SMIJEŠNO SMIJEŠNO SMIJEŠNO ŽALOSNO ŽALOSNO ŽALOSNO ŽALOSNO ŽALOSNO SMIJEŠNO SMIJEŠNO SMIJEŠNO SMIJEŠNO SMIJEŠNO ŽALOSNO ŽALOSNO ŽALOSNO ŽALOSNO ŽALOSNO SMIJEŠNO SMIJEŠNO SMIJEŠNO SMIJEŠNO SMIJEŠNO ŽALOSNO ŽALOSNO ŽALOSNO ŽALOSNO ŽALOSNO SMIJEŠNO SMIJEŠNO SMIJEŠNO SMIJEŠNO SMIJEŠNO ŽALOSNO ŽALOSNO ŽALOSNO ŽALOSNO ŽALOSNO SMIJEŠNO SMIJEŠNO SMIJEŠNO SMIJEŠNO SMIJEŠNO!!
KAKVA PORUKA BUDI KORUMPIRAN NESPOSOBAN PRAVI STO VECI MINUS KAO FARIS GAVRANKAPETANOVIC I BIT CES DIREKTOR FINANSIJSKOG FONDA.BUDI DR EKONOMSKIH NAUKA KAO KENAN CRNKIC NAPRAVI OD MINUSA JASAN PLUS NAPADNI KORUPCIJU I BIT CES SMJENJEN !!!
Fukaru Kenu na kolac!
jedina stvar sto je ovaj tuljan uradio tokom svog mandata (od provjerenih izvora iz zavoda) je to sto je odmah zaposlio 5-6 najpodobnijih iz prizme (da ih skloni da ne progovore o kriminalu tamo), te sto je nabavio industrijski rezac papira za svoju kanc gdje su svaki dan unistavali komprimirajuću dokumentaciju iz prizme, tj unistavao dokaze o kriminalnim radnjama
AKO SE NAROD NA OVU OCIGLEDNU NEPRAVDU NE DIGNE NE ZNAM NA STA CE ?
O ''uspjehu'' je suvisno diskutovati od
Sta je sa principijelnoscu DF i gospodina Komsica 1.Izabran javnim pozivom 2.u mandatu 3.poslovao pozitivno Hahahaha ...DF je pogazio osnovne principe i pristao na ucjene mladomuslimanske halke Izetbegovic Gavrankapetanovic i provođenje minder politike vladanja 10 porodica cjelom drzavom !