Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vjerujem da ima namjestenih konkursa. VJerujem da je SDA kao i druge nacionalne stranke zeznula zemlje, nadam se da ce se promjeniti. Pronasao sam jedan mail i te dokaze uslikaj PRINT SCREEN i posalji sve na: [email protected] Vrijedi pokusati, vise ce imati efekta nego ovo, a i nek se zna da narod pokusava da ne kazu da samo sjedimo... :) Takodjer na ovaj email mozete slati i ako neko pocne da vrijedja druge vjee , nacionalnosti i slicno... pa nek se puse nacionalisti...
IMA LI NEKO DA POKRENE POSTUPAK PROTIV SDA MINISTRA CRNKICA RADI ZLOUPOTREBE POLOZAJA ???? Mikac 04.08.2010. u 22:59 Evo jedan dokaz korupcije u ovoj zemlji minderpuza, u Federalnom ministarstvu za pitanja boraca i invalida raspisan je Javni konkurs koji je jos uvijek otvoren, pozicija 02. Stručni saradnik za internu kontrolu - 1(jedan) izvršilac vec je namjestena od strane \"mocnika\" iz Ministarstva i sluzbenika iz ADSFBiH, MIRZI TERZI, kojiI vec radi kao namjestenik u Ministarstvu a nedavno se doskolovao u Banja Luci i stekao VSS a kojem je samo izdata potvrda da je odradio pripravnicki staz za obavljanje VSS poslova ... Ostali koji predaju na ovu poziciju bez obzira na znanje i sposobnosti biti ce samo izmalipulisane marionete koje ce posluziti da se prividno prikaze zakonitost i regularnost konkursa ... 01.10.2010. 1. Terzo Mirza 100% 97% 98,50%0 i to je to decko je prvi .... tako se uhljebljava u drzavnu sluzbu pa vi i dalje glasajte za SDA..