Arnaut u Brčkom i Goraždu
0
"Pokazali smo da znamo zaštititi bh. građane"
Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cuj na vlast, a gdje Zeljko Komsic sjedi, u opoziciji? Komsic ima iste ovlasti, budzetska sredstva i logistiku na raspolaganju kao silajdzic. Pa hajde mi navedi samo JEDNU stvar koju je URADIO. Ne koju je pricao, vec koju je uradio. Eto samo jednu ako postoji.
pokazali ste da ste laznom parolom \"100% bih\" i \"bih bez entiteta\" došli na vlast na prošlim izborima. pamtimo i vraćamo na ovim za sve te prazne laži i obećanja.
A SDP-ovci izabrali dijete u predsjednistvo. I to jos neizivljeno, pa bi on da udara po prstima i po nosu :). A ovaj arnaut, kako se pokazao u Londonu, srbiji razvalio stau.
Cek, vi osuli po arnautu, harisu, sbih i iz komentara tipa \"dolazi crveni oktobar\" se da zakljuciti da ste za sdp. Dobro, ali onda se prvo zapitajte sta je sdp uradio za Jurisica, sta za ganica? Za obojicu jedno veliko nista. Jeli neznanje, nezainteresovanost ili sta vec, ali to zvuci kao demagogija. Cinjenica je da su ovi izvukli ganica i natjerali tog srbijanca da u londonu prizna da je jurisic osudjen na osnovu krivotvorine. Dakle, imaju rezultat. Ovi komentari valjda pokazuju da vam je krivo :).
Damire pitas li se šta ti radi Sanja? A sta babo Haris, koji je i organizovao hapsenje Ganica , pa ga spasavao, ni od cega? skupa sa Catickom i tvojim starim.
A Ilija ti nije branitelj!!! Ispravka @target: Da Bog Da živio od plate u Hidrogradnji a penziono ti uplaćivala Krivaja, a kredit dobio po MMF-ovoj kamatnoj stopi.
Bahtić je pokazao kako se patriotski zapošljava familija u BH POŠTAMA, tako se brani bosna, jel tako Arnaut.
Naravno da znate, Ilija Jurisic je u zatvoru, a vas pajdas-mafijas Ganic je dosao. Gadovi gadni gotovi ste 3. 10.
Moj Arnaut, da Bog da živio od državne subvencije poljoprivrednicima ili rudarske penzije. Ljigo ljigavi.
Koliko ja znam Hare se nije ni udostojio otići Iliji a i on je jedan od branitelja BIH. Vjerovatno zato što nije Bošnjak. A predstavljate se kao multivitaminska stranka. kako vas nije stid,vi ste ljigavci koji zapravo žele Džamahiriju.
Posebno socijalnih kategorija i Ilije Jurišića. Koji ste vi demgozi, gori ste dod SNSDovaca.
Stvarno ste pokazali da znate cuvati BH gradjane... Svaka vam cast. Eno Jurisica jos u zatvoru, jos uvijek se prema njemu odnose kao prema najvecem djubretu. MASRS!!!!!!!!!!!!!11 Nemojte nas vise braniti molim vas.
Sto nisi tako otisao braniti Jurisica i spasiti ga tamnica u srbiji???
pokazali da znate jeste a uradili niste nista da zastitite...i sad bija trebao vjerovati u teoriju da znateee auuf sto smo samouvjereeeni
majko mila......glasas za harisa a savjetuje ga dijete hahahahahah sta zna dijete sta je 100 kg uzme vrecu na ledja i odnese hahahaha