Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
OVDJE JE ISKLJUČIVO KRIV PREMIJER I CIJELA VLADA KANTONA SARAJEVO ŠTO SMJESTA NE URUČE SVIM UPOSLENICIMA GRASA OTKAZE I NE UGOVORE ZAMJENSKI PREVOZ NEDUŽNIH I NAPAĆENIH GRAĐANA GLAVNOG GRADA BIH. NEMA NIKAKVOG PREGOVORA SA MONOPOLISTIMA I NERADNICIMA. AKO OVO NE URADI VLADA KANTONA SARAJEVO SA PREMIJEROM TREBA IH ODMAH SMIJENITI, SILOM ILI ZAKONSKIM PUTEM. KRIVI SMO I MI GRAĐANI ŠTO SAMO ŠUTIMO A NIŠTA NE PODUZIMAMO. ARAPI SU TRPILI BIROKRATIJU 60 GODINA A NAMA ĆE TREBATI 1000 GODINA DA DOĐEMO PAMETI. MI KOJI IMAMO PLAĆENE MJESEČNE KUPONE TREBA DA DAJEMO ZADNJU MARKU ZA PREVOZ GRASOM KOJI ŠTRAJKUJE VEĆ 18 GODINA. PA TO NI MAGARAC NE BI TRPIO KOLIKO MOŽE GRAĐANIN SARAJEVA . DOSTA JE VIŠE JAVAŠLUKA . AKO VLADA POPUSTI PRED UCJENAMA NERADNIKA I LOPOVA PRED STEČAJEM MI NISMO ZASLUŽILI NI DA SE ZOVEMO GRAĐANIMA NEGO PLEMENIMA PUSTINJE U SAHARI.BRIGA MENE KAKO ĆE SE ZVATI NOVI PREVOZNIK SAMO NEKA NAS PREVOZI!
i onda me pita zašto ne kupujem karte?
imal autobus ilidza rakovica, ilidza-tarcin,ilidza-vukovici
Ubjeden sam da je ovo politicko djelo,scepo i crveni kmeri to preko svojih politrona rade,imali zakona u Sarajevu,hapsite ovo i otpustajte sposla dosta vise bezobrazluka..
Odmah sve otpustiti sa posla a Porcu i uhapsiti,dosta vise bezobrazluka,ako se ne odobri konkurencija GRASU onda ispitati i sve odgovorne politicare,tu nesto debelo,debelo smrdi,nije vozacevo da odreduje ko ce biti direktor,njegovo je da radi a grad odlucuje ko ce komandovati,postepeno sve otpustiti sa posla ko veceras ne krene na posao...
Sarajevo grade, sta ti Grasovci rade. Svi uposlenici Grasa, svakog mjeseca dobiju ovjerenu knjizicu na jedan dan, tj. kad su naruceni kod ljekara, da bi dobili odgovarajucu terapiju. Istina jeste da im se ne uplacuje zdravstveno i penziono osiguranje, ali i m se sve na kraju uplati kad su pred penziom. Plate su im enormno velike za posao koji obavljaju, nijedan vozac tramvaja ne vozi vise od 4 h sata dnevno. Dok gradjani koji koriste njihove usluge, moraju da trpe krajnji bezobrazluk uposlenika Grasa, oni odmaraju sad koji sat i opet ce dobiti svoje. Svaki dan docekujemo pune tramvaje, trolejbuse, autobuse itd, cekamo ih po 20 min, pa to je zalosno stvarno. Samo da se sjetimo februara mjeseca 2012 godine i snijega velikog, ko je cistio prugu, da nisu mozda uposlenici, NISU, nego vojska nasa vrijedna i studenti, STANITE U KRAJ OVOM BEZOBRAZLUKU OVIH NEPISMENIH I NEKULTURNIH REVIZORA I ONIH TETA STOPRODAJU KUPONE, I OSTALIM UPOSLENICIMA GRASA.
normalno da ce birati direktora, kad je on svoje prosao, nije nista postigao u dugove ih uvalio....i sad ponovo...pa sta ima,,,gdje to jos ide...? hmm a ja u BIH :) POZ NORMALNOJ RAJI....pustite ljude nek rade, zarade za hljeb...NAVALITE NA VECU SILU MANGUPI...:)
LIJEPI TAXI
JA DOSAO PJESKE SA ILIDŽE
hahaha sta ste se nafurali preko portala sv neki pametnjakovici i radise a vise za kompo i cekaju bolju buducnost..A ti MUAMERE ces da je platis sineeee i to uvjek ili pjehe hahhaa
nek se strajkuj I mjesec dana samo nek se ima za kafe I cigara
jest,i sta ce oni koji su platili kupon,dajte onda vratite pare !!
NIKAD VAM NECEMO KARTE KUPITI MAJMUNI ONI PAPANSKI !!! KO MI BUDE ZATRAZIO KARTU PREBIT CU GA !!!
ovu bagru koja organizuje strajkove grasa pod hitno smijeniti, a uglavnom i vecinu dispecera kao i dobar broj vozaca. ima medu vozacima i postenih ljudi, posteno rade svoj posao. a ako narod jednom konacno nesto ne preduzme , NAKON OVOGA DANAS, nije bolje ni zasluzio!!!
Pridruzite se facebook grupi -Glas naroda Bosne i Hercegovine- Sto nas vise ima lakse cemo doci do svojih zahtijeva!!! Grupa osnovana 11.01.2013
do fotelje preko nasih leđa...ma tako i treba kad smo neorganizovana horda koja je pobrkala pojmove sabur i trpi
koji katili lagumdzija i scepo,digli svoje igrace na strajk da sruse vladu a ne pitaju se kako je gradanima ionako trpe nikakav prevoz i drske vozace i sad jos i ovo!fuj sdp i sbb!