Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prvo su donijeli odluku da se kod nas moze koristiti gorivo losijeg kvaliteta. Sada kada su konacno pomenuli lose gorivo kao uzrok zagadjenja, sad bi toboze kontrolisali kvalitet istog.
Rudnik Banovići je do uvijek plasirao oko 70.000 tona uglja u Sarajevo, dok je zadnjih godina (posebno ove sezone) plasirao samo 20.000 tona. Po sarajevu se plasira ugalj iz Miljevine slabijeg kvaliteta, sa puno sumpora, a prodavci isti prodaju pod imenom "ugalj Banovića" ili "mrki ugalj" kao što radi "Drvosječa". Inspektori ovo netrebaju provjeravati, oni to znaju ali ne smiju im ništa, pa Vam Sarajlije ostaje samo da trpite.
Ko nam priča o zagađenju zraka. Političari su zagadili i ljude i zrak u ovom kantonu i ostalima. Boli koga qu.r.ac šta ja ložim kada ga ne boli šta jedem.
PISAJ INSPEKTORE NASE, DOBIJU CETRI STOJE U DZEP I SVE JE U REDU, ALI BAS U SVAKOJ OBLASTI IMAJU MTERIJALA ZA HAPSENJE INSPEKTORA. INSPEKCIJA SLUZI SAMO DA POSTENOM SVIJETU TRAZI MANE, A ONIMA STO GURAJU LOVU U DZEP I PODMICUJU, MOGU I LESEVE NACI, SAMO CE OKRENUTI GLAVU !