Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kako je ovo ideja super, to je samo supljak da ti uzmu vise para. samo su ovdje trebali jos staviti da pored mladih i neodgovornih druga skupina vozaca koja pravi dosta prekrsaja su zene, zato sto ne znaju da voze. Vjerovatno ce sada neka od zena tu nesto napisati i mene napasti, ali sta god napisali, jedno je jasno, ZENE NE ZNAJU VOZITI
ma ovo je sve prosipanje iz šupljeg u prazno.. treba uvesti drakonske kazne za vožnju u alkoholiziranom stanju, prestizanje preko pune i vožnje 30 km/h brže od dozvoljene brzine... ove gluposti tipa slovo \"P\", nevoženje poslije 11 h itd ne mogu ničim smanjiti udese.. Sve ovo je izgovor za korumpiranost policajaca, loše tehničke preglede (što znači da svakakva auta voze ovo državom) i čega sve..
Ideja je super. Podrzavam akciju. Mladi vozaci voze neodgovorno. Ali valja sada nama normalnim vozacima koji se pristojno ponasaju u saobracaju, pogotovo oni sa stranim tablicama :-), placat policajcima vise \"na kafu\" !