Komentari (123)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Konačno nešto konkretno. Jbt, kad se samo sjetim prije par godina...krenem da biro da se javim, bez kinte u džepu i još gledam hoće li mi reva izletiti. Kažu kupi radnički kupon (53 KM).
@UltrasNaBaterije 100%. Još kad se sjetim kako je bilo za djecu šehida...daju ti iskaznicu (kupon je mogao uzeti samo jedan član porodice za nekih 6KM), završiš školu/fakultet...oduzmu ti je. Izvoli na biro i kupuj radnički kupon. Ovih 12KM je koliko toliko OK i što kažeš, neće se nego peglati sa njima.
Tek ce unistiti gras s ovim. Puni tramvaji a nigdje para.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
SVAKA CAST NAPOKON NESTO PAMETNO ZA LJUDE KOJI NEMAJU POSAO
tramvaj zvani utjeha
Da li i studenti spadaju u ovu kategoriju? 12 KM je ništa i svi bi je uzeli.
svakako se ovi sto nerade najvise i vozaju...dosadno im pa skupa s penzionerima prave guzve,,,,ja radim 10 sati za 300 km i udjem u trolu nemam gdje da sjednem od ovih besposlenih....a platim kupon radnicki debelo.....
@john smith vidim ja da je tebi sda nasla poso, mogu misliti kakvu skolu imas, nadam se makar srednju
Zna li iko kolko sad košta studentska mjesečna?
vala je papak ko je ne kupi. najgore mi je kad se posvađaju sa revizorima kao što bi oni kupovali kartu?! pa seljak/seljanko to ti je isto ko da uđeš u prodavnicu uzmeš čokoladicu i kažeš što bih ti ja ovo platio?! znam da GRASu usluga fakat ne valja ali ne može ni valjati dok ne počnemo svi kupovati karte.
Najbolje da se Sarajlije dzabe vozate, nekako bi to bila baš usluga na vrhunskom nivou :)
A ne znam ni ovo sta ce mi, odem na biro i ovjeriti knjizicu, to mi je manje od 12 KM mjesecno.
Nece je niko kupit
Dakle, poskupile karte za 12 KM !
Zna i Gras sta radi..bolje i 12 KM mjesecno vec da im se đabe vozikaju
Neko je već pitao ali niko mu ne odgovori. Je li se ovo odnosi i na studente ili..?
Eto da mi je samo znat ko su ova dva minusa samo da ih pitam jesu li sad ispunili životni cilj? Pitanje se odnosi na vanredne studente, ne na redovne i samofinansirajuće. "Minusi" očito veze nemate sa ovim dijelom obrazovanja čim ne posjedujete osnovne informacije o vanrednom načinu studija. Fuj -_-
Vanredni studenti moraju biti prijavljeni na biro zbog zdravstvenog, pametnjakovići prošećite ako nemate koju pametnu reći.
koliko god izgledalo primamljivo od ovoga nema nista oni koji stvarno nemaju posla nemaju ni ovo da odvoje dok oni drugi koji su "nezaoisleni" im garant nece kupiti a slabo se i voze grasom
Pametno i posteno.
Zašto ovo ne urade i sa centrotransom, neda privatnik socijalu. Još malo upropastite gras
Kakva glupost, pa kakav menadžment ima Gras, ovo je dno dna, čuj kuponi za nezaposlene, pa umjesto da koriguju cijene karata, da uvedu karte po zonama, oni se bave glupostima !