DKP u Washingtonu i Budimpešti
0
Pogledajte objekte SFRJ koji su pripali BiH
Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Slika No.2 skinuta sa oficijelne stranice Ministarstva Vanjskih Poslova a u potpisu Feđa Krvavac !? samo kradite ...
Daj ba od 44 samo 8 nam pripalo pa dobro nije to los prosjek sad ce ove nase poguzije da to sve prodaju
118 obj. treba podjeliti na 6+2 to je pravo stanje, ako su pametni kosovari a i vojvdjani tuziti bifsuYU za otudjenje imovine kosova i vojvodine. joj kad to bratija slavenska dijeli sacuvaj me boze.
Pitam se samo kome će pripasti stan na Menhettnu...
nama ja nista od ovog, jesu li nase diplomate naucile engleski jer npr. u Cikaku ih ima koji ne znaju ni rijeci Engleskog
KAKO SE LOPOVIJA ZACAS DOGOVORI OKO RASPODJELE TALOVA....SAD CE TO BAKIRAGA,DODLO I OSTALI RASKRCMIT RASPRODAT I PARE KAO I OBICNO STRPATI U AMERICKE BANKE, A VI STOKO BLEEEEEEEEEEEEE POKRET OTPOR STOKO..
Kako bi bilo da ti svoju malo j......s a glupsone jedan.
jos cete vi kukat za jugoslavijom, juga je bila jedna ozbiljna srednje razvijena zemlja u kojoj su se postovala prava radnika, a onda su dosle barabe i uz pomoc svjetskih lopina razvalile tu lijepu i dobru zemlju da bi napravili 6 karina od drzava u kojima je radnik tretiran kao pas u kojima je vise nezaposlenih nego zaposlenih i gdje se crnaci samo da se sastavi kraj s krajem a nekad u jugi radnici su pravili sebi vikendice posto dobiju stan od drzave i isli na ljetovanja o trosku firme
Hej Slaveni još ste živi!?
Na ovoj kuci u Washngtonu mozemo para zaradit ubila se za snimanje horora....xD
Uselića Ganić u nju:-) Mora prvo poslati vlasnike u ludaru:-)
\'\'Zemlje bivse Jugaslije\'\'.... JE.B.EM VAM DJECU NEPISMENU... TO JE BILA JUGOSLAVIJA... JUU GOO SLAA VI JA...
da imaju vise krasti ZA COVJEKA @indijanac.........svaka cast gdje to nađe iz naftalina
Eeee koja je sila Juga bila...
@hercegbosna Srbendo odj.3.b.i u skokovima naivcino jedna jadna!! Idi gu.z.i mamicu svoju bez kurtona tako da imate cistu snmrdsku djecu odnosno potomke..
Na prvi pogled sam pomislio da se radi o \"Amityville\" a ne o Washingtonu..
majko mila,kakvu smo mi nekada imali državu