Komentari (135)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Simbolično! Neka, neka u inat dušmanima. Za sve one koji su mislili da unište ovu zemlju. Digni se iz pepela, kao sto put' do sada, sad s mirisom ljiljana, ljubavi moja! BiH MOJA DOMOVINO!
Da te volim dusa zna, draga moja BIH, ispod behar gradova huce Bosna i Neretva. Una Drinu doziva preko vjecnih planina, tu su nasa ognjista sto put krvlju placena. Bosno i Hercegovino nasa domovino, Bosno i Hercegovino nasa domovino. Digni se iz pepela, kao sto put do sada sad s´mirisom LJILJANA ljubavi moja. Ispod Save do mora puno boli, puno sna, svakoj majci srce zna, sevdah se od tuge tka...
Zemljo mojih djedova dok je tvojih sinova, ti ćeš biti prkosna slobodna i ponosna, zemljo naših djedova!!! To raja, ovo je BiH, ovako se voli domovina!
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Tako i treba. Ovo je Republika Bosna i Hercegovina !
Islamska republika Bosna i Hercegovina!
Nazalost jedina republika u Bosni je ona u manjem entitetu...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovo bas izgleda super i profesionalno. Cestitke Vladi, jedva cekam da se provozam kroz neki od tunela :)
Čim visiš na Klix-u znači da si odavno na biro-u
svaka cast SDP samo nek nema Ibrahima i Murata, i samo treba podrzavati, Ivane,Zorane,Radovane isl, kao sto radi nas SDP
Bravo za Vladu i investicije ! Svaka cast !! Ovo ce osvjezit nasu privredu !
Bravo bravo ! Za inat svim onima koji su govorili da od ovoga nema nista ! Bravo vladi FBiH !
Vazno je da se izbrisu iz naziva. Husein, Mustafa, a naravno Ivan,Gavrilo nek ostanu, jer zato SDP i postoji da sve sto asocira na Bosnjacko da nestane, a agresorsko-genocidno da se forsira
De nek oni njih naprave pa nek im onda imena nadjevaju.
Samo sto ce stranci kad citaju tunel gaj misliti da znaci tunel gej hahaha, homoseksualni tunel :p
danas sam saznao iz pouzdanih izvora da ce se najduzi Tunel u RS zvati Sulejman Velicanstveni,posto je tamo i najpopularrniji:)
Ja javno ulazem protest protih ovih imena. Predlazem slijedeca imena tunela Bakirov tunel Zlatkov tunel Covicev tunel Pa moze i Tihicev tunel da se ne naljuti Jer naravno svi su oni doprinjeli da se mi radujemo tunelu kao da je sletio NLO na carsiju .I na kraju jedno veliko hvala nasim politicarima sto nepokradose sve pare pa da i mi napravimo koji metar tunela Ako sam nekoga izostavio od politicara neka mi halale bice jos tunela i imena i nas ovaca
E nek su konacno ljudi pokazali koliko se moze uraditi i kako se radi,ovi nazivi samo pokazuju da Bosne i Hercegovine ima i da ce je biti i da je dusmani nece tek tako unistiti.
Moze li neko reci gdje se nalaze odnosno gdje su planirani ovi tuneli juzno od tunela "Jasen''? hvala
Sad imamo vise tunela nego rijeka hh
Predlažem da se tunel Huseinov Bor preimenuje (prekrsti) u tunel LJUBIN GROB. hvala na razumjevanju.
...dok će tunel Ivan, na dionici Tarčin-Konjic, koja ima čak deset tunela, zadržati to ime. ...Tunel Huseinov Bor ostat će samo Bor. HITNO SE POZVATI NA "ZAŠTITU VITALNOG NACIONALNOG INTERESA",,, Klasična majorizacija Bošnjaka. :)
Tko daje imena tunelima? Ministarstvo prometa BiH? Tko vas to "majorizira" ?