Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Top lista nadrealista..udri ga Memede....
hu du ju trajin to get krejzi vit ese,donćju nou ajm loko :)
pip ar veri damb end biliv in evriting, jes jes
kendjo andjo boni ke ribo ,ka bu dju bani fju
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
SDA kadrovi i njihova škola. Vidi se po engleskom.
Čovjek je u pravu, ovo su turci kojima je dosadio lagodan zivot.
Kaubojskim rijecnikom " This is my town" samo mu je falio revolver :)
Muhamed Šabanović = ekzemplar PAPCINE! Pravi Saban!
ova scena govori o jadu sarajeva i bosne. našao se seljober muhamed da kulturnom čovjeku objašnjava što je kultura. muhamed kaže da je brani bosnu, sa ovim načinom kako se ponaša prema novinaru i protestantu moguće je da je jedino da je branio bosnu na kazanu, ako ko naiđe da ga strefi lopatom.
ovaj covjek u pravu sta ovaj covjek glumi ovaj Turcin dosao u nasu zemlju i hoce neke proteste dosta je nama strani budala da nam kroje kapu pogotovo Turaka
Je*o si nadrealiste
klasičan sda-ovac. glup, vulgaran i hvalisav.
hahahahahahahahahahahah :D
Maksuz selam za Mehmeda, mog ratnog komšiju. Mehmede, odmori, mi mlađi preuzimamo i ne damo ćafirima dalje, tamo gdje ste vi borci i šehidi stali, mi malo mlađi nastavljamo. ALLAH UEKBER!
Racku ti mladji pusis .
Podrška bratu Erdoganu protiv neprijatelja Turske. Muhamedu čestitke što je progovorio k'o čovjek.
sramota portala klix sto se izruguje dokazanom junaku, i pokusava ga prikazati nepristojnim i nekulturnim. muhamed je u pravu 100%: otkuda pravo profesoru, kako ga nazivate, da u zastavi drzave koja ga je primila, podrzava nesto sto se desava u turskoj i sto nema veze sa Bosnom. istaknuvsi zastavu Bosne, profesor pokusava pokazati kako su gradjani Bosne uz njega, sto ni u kojem slucaju nije istina.
SDA-aaaaa DEMOKRATIJAAA.... hahahaha
Čovjek se iznervirao, pa šta sad. Svakako je upravu. Nema pravo jedan stranac da obuće majicu BiH, da nosi našu zastavu i protestuje u naše ime!!!
Ko si ti da odredjujes ko ima pravo na sta u ovoj zemlji? Kakav retardiran nacin razmisljanja.
Ovaj čiko je drama, bas me je nasmijao i ima moju punu podrsku :D