Komentari (310)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ljepota Neuma? Prosle godine sam po prvi put tamo otisao.Pola grada smrdi na kanalizaciju,setaliste katastrofa,oronuli beton na svakom cosku.I pored svega toga,osjecas se malo patriotom sto si otisao na Bosansko more i gle cuda: Na poluotoku Neuma sahovnica pukla da mi zamalo oci nije izbila.Tu nema ni B od Bosanskog,radije bi susjedima poklonio i ovo malo mora sto imamo kao sto smo dali i Herceg novi.Jadno da ne moze jadnije biti.
istina surova ,ali sto ne znaci da je nemoguce raditi na tom pitanju da se sve to lagano promjeni...
Ne pokloniti, več vratiti!
PRIKAŽI ODGOVORE (22)
Dobar je Neum, moze biti i bolji.Treba uloziti naravno,ali prvo mi moramo krenuti od sebe, makar smece sa plaze da sklonimo iza sebe jbg.
Ne moze to dok se nasa seljadija ne europeizira. Ne ide "Babo vidi tice,babo vidi me sto ronjam"...Prvo da se mi promjenimo pa onda mozemo napredovati.
Pa nema ni jedne djamijeonda to i nije bosna
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Svaka čast svima, Turcima, Crnogorcima i ovim našim dolje u Neumu, ali u Hrvatskoj imam najbolji ugođaj. Bukvalno nikada nije bilo neugodnosti, odeš i odmoriš se kao gospodin. Samo treba bježati što sjevernije od Makarske ako želiš izbjeći one što donesu švedski stol i krevet na plažu, deru se "babo vidi me što ronjam".
Ukoliko zelite provod, hotel sunce je pravo mjesto za vas. Soba puna prasine (povucite prstom po okviru slike), smece ispod kreveta, wc smrdi na urin, lift cekate 5 minuta (jer su spori -predratni) i da to nije sve, kada dodjete na onako prelijep bazen (na slikama facebooka) nemate lezaljku, bazen krcat pun...i to nije sve, kada sidjete stepenicama do plaze, pazite da nekome ne stanete na glavu ili nogu, posto su lezali svi jedni drugima na glavama. I slast za kraj: u blizini hotela je nekakva diskoteka i muzika se cuje do 1 sat ujutro, ali da sve bude jos ljepse, dolazi kamion u 5 ujutro u istresa kontejner sa flasama. Osjecaj kada vas bude zveckanje 5000 flasa u 5 ujutro je neprocjenjiv, za sve istalo postoji mastercard ;). Osoblje je ljubazno do duse. I zasto se u neumu moze piti samo ozujsko pivo? Hocu sarajevsko ili tuzlansko!!!!! Nisam u hrvatskoj!!!!
I jos hoce uprava hotela da platim ostatak rezervacije 50% jer nisam mogao zivjeti vise u prasini. Neprocjenjivo iskustvo.
Neka meni Turske i Didim, tamo se osjecam kao kod kuce, prelijepo more, hrana jeftina, aqua park imaju, apartman 2,5 sobe, bazen ispred sve za 700KM, za 9 dana. U HR nikad vise.
To i jeste cilj-profilacija turista. Ti si predodređen za istočna ljetovališta i tako treba da bude.
ja predlazem da se i ne vračaš.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
mOGAO VAM JE DRON UPAST U MORE
hahah prvo što sam pomislio kad sam vidio prvu sliku
lipa moja hrvatska.
Treba ici i podzavati Bosnjacke domacine tamo, jedino kad mi pocnemo prvo svoje podrzavati onda se mozemo nadati boljem, a ovo sadasnje stanje je rezultat toga sto vecina Bosnjaka ljetuje van BiH a izgovor je Neum. Hrvati za cilj imaju da BiH ekonomski monopolisu i to rade agresivno. Sve dok mi budemo njih podrzavali mi cemo sudjelovati tom projektu. Kockanjem mi to podrzavamo bas kao i ljetovanjem po Hrvatskoj, jednom sam otisao u Hrvatsku i nikada vise tako su ne ljubazni a deru na sve
Jarane, za svoje pare ti ćeš ljetovati gdje ti želiš. Niko te ne tjera u Hrvatsku. A o navodnom "monopolu" - to ti se zove zdrava konkurencija. Zakon tržišta diktira ko u turizmu ostaje na površini a ko tone.Tako, svako kmečanje o "hrvatskom monopolisanju" pada u vodu. Kontaš,ba?
@kiksi11 I nama je dosta kmecanja o "majorizaciji Hrvata", kontas?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
neka smo mi poklonili herceg novi...sto puta ljepsi
Mi? Tu ulaziš i ti ?
kad sam jednom vidio nindze kornjace rekao sam nikad vise
Ovo Neum samo od hotela Sunce do Tihe Luke???Gdje Hotel Zenit?Nisu platili dronanje,haha...Surdup,Stari Neum,Jazina,sve je to Neum...
BISER...?!?!??? hahahhahahaha..bagro
Neum, hrvatski biser.
U NEUM IDU SAMO BOSANSKI NEANDERTALCI
Prelijepe slike..Nisam nikad bio ali izgleda stvarno lijepo i imati izlaz na more je velika stvar za jednu zemlju..
obvezno otiđi, da više cijeniš ostatak obale
ma kakav biser. Upropaštena čaršijica ne dozvoljenom gradnjom kojoj niko u kraj stati ne može. Ne pada mi na pamet tu da ljetujem. Naprotiv, Neum obilazim u širokom krugu.
Sto ovo ne kupe Arapi
Nisu Hrvati ludi da im prodaju zivotni prostor xD
Nek kupuju po Zavidovićima i Džalalabadu.