Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ceste prohodne? subhan ala sve se bjeli vec od lukavice.
ode na Bjelasnicu preko Pala....
...koja drama...
Nesto kao i put do tuzle, samo bolje ociscen
Sto ga lola spici do bjelasnice i nazad za 1:43 sek
...speedy gonzales :)
Pa ovaj vozač nimalo nije normalan. Pogledajte samo kojom brzinom on vozi, još po snijegu... :P
kako izgleda voznja....pa ubrzano...retardirano
Od cega vi pravite cirkus, vozate se okolo i nesto snimite i to je to. Da ste stavili naslov, jkp rad ili ko je vec zaduzen za odrzavanje ceste, nisu ocistili putni pravac....
..dosadni ste...napravili ste uzbunu sinoč mi ispale oči gdje je snijeg od save do zenice nidje...i onda nešto nalik na snijeg nalik na zimu! u sarajevu nekih 30cm pih topi se ko lud...a vi udarili hampu ja sam mislio nema raspad sistema! nece se moci voziti ni traktorom! a cesta do sarajeva ma ni mokra nije bila...je.bote mediji šta rade!
..pa samo kladanj pogodjen...znaš li ti kolika je bosna? 51 000 kvadratnih kilometara... a to što planine bjelašnicu igman vlašić zatrpa ne treba brojati...pa to su planine i to još olimpijske za njih je normalno da imaju i ljeti snijeg a kamoli u sred zime! sarajevo normala...nekih 30 cm snijega bilo...šta je to...kao mali se ne sječaam u djetinstvu manjeg snijega, tako svake zime bilo i niko ništa nije srao i pravio uzbune!
...klizišta ne povezuj sa snijegom ima i evropa snijega al nema klizišta...klizišta su samo odraz našeg "nestašluka i javašluka"...posjekosmo boga oca od drveta isto ko da ne mislimo sutra živjeti ovdje...ne volimo zemlju i kapak... seremo u tanjir iz kojeg jedemo...ne žalim nikog zbog klizišta! nije bilo prije klizišta ko danas...a zna se zašto nećemo ponavljati! zima je stisnite zube.-..ovo nije arabija...snijeg je normalna pojava za ovo podnebelje...kome smeta snijeg...sikter u arabiju!