Komentari (108)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja cu se zabit u sobu i gledat ga u HD-u, jer necu smjet gledat kroz prozor iako ce mi kraj stana proci
A ja da sam u Sarajevu tad, vidjela bi ga sa balkona, ne bi ni morala ici na stadion.
Pa gdje ću auto parkirati koji đavo! -.-
daj ga materi ;)
Ma strpat ću ga u đep...
Treba treba, treba te aute ukloniti u udaljene mračne ulice Sarajeva da lopovi mogu to poklepat. Dok jedni gledaju papu i dive se starcu, drugi rade svoje prljave poslove i zarađuju.
auta ostavite ispred svojih kuca, u garazama, na zelenim povrsinama, na trotoarima kao sto radite uobicajeno. nece trebati "pauk".jer to je normalna slika kulture sarajevskih vozaca, tako da necete biti primjeceni.
Nemojte micat auta oni svakako nemaju dovoljno paukova da tako brzo sklone auta mnoga sa ulice il tražite od mupa da vam obezbjede parking najlakše je zabranit a nikakvu alternativu nisu pružili narodu a plaćamo sve živo kad je registracija vozila.
Jednostavnije bi bilo da stavite spisak gdje se smije parkirati?!
Moram pod hitno kupiti automobil, tako da ga 5. i 6. juna nemam gdje parkirati.
svejedno mi je, nemam auta
Zaista nemam nista protiv sigurnosnih mjera jer svakakvih budala ima, al ovo je vec pretjerivanje. Pa hoce li mi debili iz MUP-a platiti negdje parking ili ce mi ga sa nekog drugog dici pauk jer se nekom nadiglo pa mu auto smeta. Sigurnost da al ovo je vec da prostite preseravanje. Szo rece ovaj u komentaru ranije jos malo cemo dobiti obavjest da se iselimo iz grada. Znaci nas sve i drzava u startu smatra teroristima.
luna ba desi trazim te po klitorixu. ziva ti meni bila i brza uzbrdo. jos da nadem.onog kiksera i franziska da im dam sombrero da glabaju ahh
procedura je svugdje u svijetu ista kad papa dolazi, ništa sporno. I u zagrebu i u pakšuistanu i na šri lanki i u new yorku.
Naravno da jeste ali su ovi klixovci malo pretjerali sa informacijama.
nikad mu nije kasno da se okrene za grude, vi previše kmečite i komplicirate zbog 11 satne posjete koja vam može donijeti samo dobro, u ekonomskom,turističkom i svakom drugom smislu, jer nema osobe na svijetu koja je medijski praĆenija od pape.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
ja znam gdje ga planiram uparkirat za vikend
Tebi ni papa ne može ništa :D
Kad je uparkiravanje u pitanju tad sam hulk :)
PRIKAŽI ODGOVORE (42)
Obavještenje za sutra: Zbog predstojeće posjete pape, mole se građani da se odstrane iz svojih stambenih jedinica iz sigurnosnih razloga. U slučaju nepostupanja po ovom zahtjevu svako nepropisno u kauč smješteno lice biće premješteno specijalnim vozilom u prostor predviđen za eutanaziranje takvih lica. :)))))))
To je iduce obavjestenje, vrlo vjerovatno.
Da auto parkiram u stan jedino???
Na Skenderiju brate. Markica sat.