Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
FALIM TE BOŽE DA KONAČNO IMAMO I PAMETNE LJUDE. SVAKA VAM ČAST, SAMO TAKO, AKO SMO PREŽIVJELI DUGOGODIŠNJE FORMIRANJE VLASTI U PROŠLOSTI SA SDP_OM SPREMNI SMO NA JOŠ DUŽE FORMIRANJE I OVE VLASTI SADA, SAMO NEKA BUDE KAKO JE PRAVILNO. KAJALA SAM SE ŠTO GLASAH SA DF (ZBOG PRIJEMENA SDP OVIH ČLANOVA U DF) ALI SADA VIDIM DA NIJE BILO POTREBE ZA KAJANJEM. BRAVO, SAMO NAPRIJED, TAKO TREBA, OVAJ NAROD VAM NEĆE ZAMJERITI ALI ISTJERAJTE STVARI NA ČISTAC, NI NA ČIJU ŠTETU ALI DF-U ONOLIKO VLASTI KOLIKO MU JE NAROD DAO GLASOVA. SRETNO.
DOSTA JE HDZ MISLIO DA JE U VLASTI - SADA MOŽE KUĆI SA FAHRAONOM KUKAJUĆI !
Patriote BiH
E, HDZ i pomalo SDA, da vidimo čija mati crnu vunu prede - a čija bijelu!
Samo malo, zar nisu do juče (ili prekjuče) iz DF-a dolazile izjave da im nisu bitna ministarska mjesta, da se odriču nekakvih bošnjačkih, hrvatskih i srpskih pozicija?
Jesi neka pizdur..a,prelivoda,sve osim covjeka...
ovaj je spiun supuruga glavnih vidjo ga s njima na jednon mjestu 100%
To su i iz SDA govorili neki dan. Odlično se slažete da vam je broj fotelja najvažniji.