Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jadan ti sa tako netolerantnim komsijama koji nisu htijeli zivjeti uz m.u.n.d..z.o.s.e. ...ups...izvinjavam se v.e.b.a.h.i.j.e.... ne zovu se vise m.u.n.dz.o.s.i. Sta ces, nisu htijeli zivjeti u strahu od komsija koji su ih nazivali cetama i ujama, prebijali im djecu u skoli itd. itd. Ma otisli ljudi iz svojih domova iz ciste obijeti...jasta su! To ti nekom drugom!
DRZAVNA IMOVINA PODRAZUMIJEVA CIJELU TERITORIJU, PRIRODNE RESURSE, HISTORIJSKE i KULTURNE BLAGODATI, PASNJAKE, SUME, RUDNIKE, MUZEJE, INSTITUCIJE ITD! U BIH-I IMA REZERVE SAMO NAFTE ZA 1 000 000 000 000 EURA I BAS U GT-i KOJU EKSPLOATISE MILORAD DODIK I PLJACKA DRZAVNE PARE BIH-E KO I SVIH GRADJANA BIH-E! DODIK JE DO DANAS OPLJACKAO NAJMANJE MILIJARDU EURA DRZAVI BIH-I I MILORAD BARASIN I OLEG CAVKA NE HAPSE NAJVECEG LOPOVA, MAFIJASA I FASISTU U EVROPI?! TREBAJU SE POD HITNO SKINUT SA POZICIJA I MILORAD BARASIN I OLEG CAVKA JER NE RADE SVOJ POSAO I PORED SVIH DOKAZA KOJE IMAJU PROTIV DODIKA KO I OSTALE SRPSKE RATNE ZLOCINCE KOJE BARASIN NE HAPSI SA MIJOM KRESICEM, LJIJICEM ( SIPA), JOVANOVICEM (MUP) SRPSKI TERORISTI NA VLAST TERORISU A U ISTO VRIJEME PLJACKAJU DRZAVU BIH-U KO I NJENE GRADJANE A POGOTOVO BOSNJAKE! HAPSIT SRPSKE TERORISTE NA VLASTI OD SPIRICA PA DO MIJE KRESICA KOJI JE UZ POMOC SRPSKIH SPECIJALACA ORGANIZOVAO ATENTAT U BIH-I!
... ima li u popisnim listovima i rubrika za teroriste???
MIJO KRESIC, VLADO JOVANOVIC, MIRKO LJUJIC ( DIREKTOR SIPA), MILORAD BARASIN ( GLAVNI TUZIOC BIH-E), NIKOLA SPIRIC, MILORAD DODIK, ZLATKO MILETC, ANA TRISIC BABIC, DUSANKA MUJKIC, BORIS TADIC, DOBRICA COSIC, VUK JEREMIC, Državljani Srbije Jasmin Korać i Milutin Sretenović, itd su glavni pocinioci atentata u bugojnu! ONI FINANSIRAJU, IPLEMENTIRAJU I ORGANIZUJU VEHABIJSKE GRUPE TERORISTICKIH FUNDAMENTALISTICKIH POKRETA U BIH-i! GORNJA MAOCA JE GNIJEZDO SRPSKIH PLACENIH VEHABIJA KOJI KORISTE MUSLIMANSKA IMENA! BORIS TADIC REDOVNO DONOSI PARE SPIRICU I DODIKU ZA OVAKVE ZAVJERE I OPTUZBE BOSNJACIMA!
Pa jeste konj, svi su otisli sami, neki zbog _v.e.l.i.k.o.-s.r.p.s.k.o.-.h.r.v.a.t.s.k.e. _pro.pa.gan.d.e_ a neki ostavivsi sve i za obecenjem z.l.a.t.n.i.h.__k.a.s.i.k.a._ samo vi ostadoste na najmanje teritorije, a svijet vas vise nece (vidi nove zakone u EU o umotavanju itd.) j.bg....
u mojoj zgradi napr. je zivjelo nekoliko pravoslavnih porodica.Svi su otisli dobrovoljno,niko ih nije ni ruzno pogledao.U njihove stanove su dosle porodice protjerane iz okoline Sarajeva. Ne želim o tome sad raspravljat.Samo ću reći napokon i interesuje me kada će taj popis počet.
s.d.s je pozvao Srbe 1992 da napuste svoja ognjišta gdje su u manjini jer su im obećali brzi povratak na tenkovima.Mnogi su u toj nakani izgorjeli u tim tenkovima i ti poginuli su upisani u rs-u kao\"srpske žrtve\"
ej ba... ako mislte da nama skacete u stomak s tom pricom gadno se varate!!! vidim nema nade pozzz
hahahahahahahahah - mnogo si glup-hahahahahhahahahahahhaahah
Ma to su sve pokušaji izjednačavanje krivice za rat a to je nemoguće,evo zašto SA-navedi koliko je Srba poginulo u Sarajevu od granata sa brda Kravica-koliko ja znam tu su vršena masovna pogubljenja za vrijeme genocid.ne akcije u Sreb.renici Skelani-to neznam,Tuzla-šta,misliš na kolonu(jedini optuženi je Ilija koji je PRENIO naredbu da se NA VATRU odgovori vatrom) 3500 srpskih\"žrtava\"u podrinju,taj spisak sam čitao,pogledaj ga malo i ti,vojnici koji su ginuli diljem BiH a vode porijeklo iz podrinja,radi pandama srebrenici upisani su među\"srp.ske žrt.ve,nemože biti srps.ka žrt.va čovjek poginuo u BOŠNJAČKOM seluI ili nemože biti žrtva iz podrinja čovjek i N Sada poginuo u bošnjačkom selu u podrinju,nemože biti srp.ska žrtv.a podrinja vojnik poginuo na drugom kraju BiH,taj spisak nepije vode i samo je pokušaj izjednačavanja zločina što je nemoguće jer karadžićevi Sr.bi drže presto po tom pitanju. \"ćeraćemo se još\":))))) ma to je smiješno
N.A.B.I.J.E. TI GLUPI NA SRPSKU K.U.R.Č.I.N.U. MAMU,SEKICE...POŠTO SE KOTITE KAO GLODARI I SVE ŽENSKE K.U.R.V.E.T.I.N.E. U FAMILIJI!!!
Iz mog kraja su Srbi otišli početkom 1992,puška nije pukla to je istina,nevidim razlog da pišem laž.
@srb-hin previse si glup, za jednog turskog potomka.
sta je vlasi, sada pola funkcionera na zapadu ili bosnjaci ili prijatelji bosnjaka, pa vas zapad nabio na k4rinu i shvatili da trebate slusati? hahaha, gotovo je vama bugarovlahi, nema vise vase slovenske crvene petokrake, sada bosanci postaju slobodni od vase gladne tiranije juznoslovenskih lazi i gubitaka
care ko napusta kucu dobrovoljno de mucni malo tom svojom glavom sad tebi neko kaze ajde ti idi da li bi otisao muka care tjera i ove i one...nikome nije bilo lako ali mi to kazemo otvoreno bio je rat kreteni su dosli do moci...a vi glumite neke zrtve i kao Srbi otisli sami...kakav covjek treba biti pa tako nesto pomisliti a kamo li napistati...