Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@muslimani zauvjek...Pravo kazes samo sto si pomjesao loncice ...Srbi i braca Hrvati ostaju u BiH jer je to njihova domovina a vi muslimani mozete da se vratite tamo dakle ste dosli Turkse ..male azije andolije..
Hoće Srbi konačno da vide koliko su bili temeljiti u zadnjem ratu jesu Bošnjake Muslimane dobro\"unakazili\"ali nisu uništili,naprotiv.
Boze sacuvaj oko cega se pravi frka kod nas....nek nas popisuju pa da se prilizimo toj EU i da na kraju konacno postanemo njen dio...pa zar je bitno kolko kojih ima, hocu da mi roditelji i brat i sestra mogu doci kad god hoce a ne ovako...
Konacno su uspjeli naci kompromis! Jos da se usvoji ovo do kraja! Mozda i ima nade za ovu zemlju. :)
$$$$$$_$$$_$$$$$$ ___$$$_$$$_$$$___ ___$$$_$$$_$$$___ $$$$$$_$$$_$$$$$$ _______$$$_______ $$$$$$$$$$$$$$$$$ _______$$$_______ $$$$$$_$$$_$$$$$$ ___$$$_$$$_$$$___ ___$$$_$$$_$$$___ $$$$$$_$$$_$$$$$$
Kome nakon ovoga nije jasno da je tihić izdajnik nek slobodno ide na jagomir!
Ooooooo mujanderi ! Popuštate ! Lome vas Srbi ko staklo. Nek se zna ko ima sposobne političare !
I ja kojeg god Srbina poznajem SVI su iz mog kraja otišli za par dana,napominjem PUŠKE NIJE BILO NA VIDIKU,neko ih je pozvao,KO...?? Pa oni koji su imali namjeru da počnu rat a to su karadžić-dabićevi Srbi.
...i onim 12 potiv i onim 4 obuzadnim.. Sta oni misle ?!?! Zbog cega novac primaju ?!?! Zambija ima popisano stanovnistvo !!!!!!!
Vozdra jo-Se, sha ima?
Ovako kad vas vidim, ne mogu da prepoznam koji je Bošnjak, a koji vehabija, jer svi ste isti kao da vas je jedna majka rodila. Ovdje moramo biti jedno, ne možemo dvoje i zato predlažem da svi mi ovdje budemo vehabije. Nas ovdje zovu vehabijama, mi vičemo da nismo i sve što više vičemo da nismo, oni sve više viču da jesmo. I mi jesmo vehabije, po našem povijesnom sjećanju, povijesnom određenju, identitetu islama koji su nam vehabije donijeli. Ali mi smo i Bošnjaci - kazao je jučer prof. dr. Cerić.
a kako su neki bosanski srbi onda ostali u sarajevu i borili se protiv srbie i rs?I ja medju njima i vjeruj bilo nas je dosta takvih?sto mene nisu otjerali?
Ja sam pobjegao, bilo je ili to ili Silos!!! Toliko o tom vasem \"svi srbi dobrovoljno otisli\"!
koji vam je ku*ac svima, prestanite tracit vrijeme na internetu i idite radite nesto u svom zivotu! uhljupi i neljudi sve do jednog!
@muslimani za, a vi za onima koji su vas ovdje zagubili, za Anadoliju, zaboravio si napisati...