Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
HVALA NOVI SAD HVALA GRUJO
E svaka čast! Ljudi, izdržimo, danas sam bio na protestima i ona atmosfera je odlična za pravit nove napredne stvari u ovoj državi. Ne dajte da nas političari mute i blate, dobrodošli su svi bez obzira na vjeru i naciju jer se radi o dobru svih nas!
Kako bi bilo dobro da imamo podrsku radi boljih stvari...a ne da imamo podrsku radi ovakvih stvari..Sjecam se rata, svaka drzava barem jednos je u glavnom gradu pravila podrsku za Sarajevo..STOP WAR IN BOSNIA...kako je bilo tuzno gledati, ali hvala tim ljudima taman da jedan stane i to je nesto...Svi smo mi ljudi vazno je biti covjek i solidarisat se sa drugima...
Hvala NS!
17 komada...
kako je dobro imati podrsku diljem svijeta
da je bogdom drugog povoda :D
nemojte molim vas...previše vas je.......
Novi Sad... Nekad i Sad... Sarejevo je grad... Zahvalan i mlad...
Ne znam, meni je više ovo sumnjivo. Jel nas podržavaju, il podje...