Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sjećam se jedne rečenice druga Zlazka (alias Walter), kada je prilikom hapšenja predsjednika tadašnjeg Predsjedništva BiH rahmetli Alilje Izetbegovića 2. Maja 1992. godine generalu Đurđevcu sav usplahiren i prepadnut uzviknuo „Druže generale... ja sam se našao sa ovim ljudima sasvim slučajno!“ aludirajući na delegaciju BiH u kojoj je i sam bio član. Ukoliko bi nekad u doglednom vremenu (za četiri godine npr.) i došlo do suđenja Seji Hasiboviću i Damiru Hadžiću za aferu pokušaja uzimanja reketa od direkotra „ASA - Group“ Nihada Imamovića, drug Zlatko bi vjerovatno rekao isto „Gospodine sudija... ja sam se našao sa ovim ljudima sasvim slučajno!“.
Herceg-Srpska bi ti ye..la mamu
sta bi ba erceg-srpska ???? nikako ovi vasi hriscanski ameri i jevropljani nesto da pomenu tu erceg-smrdsku, samo nesto pricaju o nakoj bosni i nakoj hercegovini..i nakom ulaskom u nato i eu (sto svakom normanlnom covjeku mora biti jasno da je to nestanak erceg-smrdskog smeccaa.........?!?!??!?! hmm. nije valjda da ne gledaju rtrs i ne slusaju radio siroki brijeg hahahahahahahahahha
Samo lagano Presjedniče svi če doći kod tebe na kraju idi sa formulom Duplo golo daji Sulji zadatke oficira za Vezu a sa Fahrom rješi problem napačene BiH .Nemoj ni zaobiči Mladena probaj i Boljitak da pređu sa rječi na djela .Ako ovo uradiš imaš i Izbore 2012 i 2014g, u protivnom neka ti je bog na pomoči kao gos Silajđiču .
Politika, reket, tasna, masna. Masalaa
Doci ce sef sa tasnom i njemu ces predati pare. Tasna za covjeka.
Ovaj Lagumdzija je komad budale.
jeli li i moona reketario ???