Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
po okoncanju mandata visokog predstavnika EU za spoljnu politiku i bezbjednost, Catherine Ashton ce ipak prihvatiti ponudu Dolce&Gabbana da bude zastitno lice ove kompanije, saznaje Sa-x iz pouzdanih izvora bliskih klinickom centru za plasticnu i rekonstruktivnu hirurgiju u Milanu.
Halo lijepi moj narode,sve model do modela i ljepotan do ljepotana...aaaaaaa mozga nigdje.Ona zaradjuje na vasoj gluposti,a vi jedite g-o-v-n-a na sa-x
ovi samo prenose vijesti srne. ima li kod vas kakvih agencija koje se bave nekim informacijama? ekonomija, ekonomija...ostalo je sve tralala...samo zahebavaju narod. ne moze nista bez ekonomije, ni makac. dobro se neko i tog sjetio.
Ovom ružnom skupu besposlenih i neodgojenih tipova, savjetujem da se počnu ukuljučivati u rubrike o kulturi... Svaki njihov komentar bazdi od psovki, uvreda i gnusoba... A tamo barem neće imati šta reći, jer ne umiju gledati u lijepo...
oprosti mi katrin nocas nisam bio fin jer ti si tako ruznaaaaa
-Sto je lijepa ova Katrin-prava Bosnjakinja.Zato se ona i zauzima da BiH sto prije udje u EU-Inshallah.Hvala ti draga Katrin,Bosnjaci to znaju cijeniti,jos kad bi nam koju markicu poslala da ne pokrepamo prije ulaska sagradili bi ti spomenik na carsiji-veci nego papi Vojtili. ALAHIMANIT DIER KATRIN !
prva recenica je nova vlast koja nova vlast ko je novi u toj vlasti pa dokle vise sere...te po ovom jadnom narodu ?
Sto je slatka rodila je nana!
jes\' ruznaa !! i ona da nam plete buducnost . ova nacionalisticka kuja ... cccc
U OVU NE BI NI EKSER ZABIO, A KAMOLI STA DRUGO. FUJ !!!
a jest znaru u pm necu nista od nje