Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hljeb ili pita ispod saca...Zar ima nesto ukusnije? Nekada se, zbilja, dobro jelo. Sto zena iz Podrinja pripremi - neprevazidjeno.
Vjerovatno ce ova stara jela izumrijeti, posto danasnje zene imaju alergiju prema kuhinji, al' zato ce brza jela (fastfood) da cvijetaju😁... a ovim zenama svaka cast, imaju zlatne ruke :)
Ovo su zne od 50, 60 godina rodjene u drugoj Jugoslaviji sto su gledale Dinastiju na Tv. Zasto se oblace kao da je 1955?
_""Mi smo iz Bratunca, one su iz Konjević Polja, a sarađujemo duži niz godina. Neću da govorim o nekim nacionalnim pripadnostima, jer to nije bitno. Važno je da mi zajedno radimo i sarađujemo, a svi okupljamo žene različite nacionalnosti, dobi i obrazovanja. Svaka žena jedna od druge može nešto novo naučiti", zaključila je Pjevalica." Krasno! Dobar primjer da je u jedinstvu snaga. Želim da ove žene uspiju u svom poduhvatu. Mi smo poljoprivredna zemlja i one su odličan primjer da je budućnost naše zemlje u proizvodnji hrane, samo to treba htjeti i znati iskoristiti. Još kada se iz sehara izvuku stari recepti, atrakcija je na vrhuncu. Svaka vam čast! Mogu samo zamisliti kako su divna ova prirodna stara jela. Priznam da za neka nisam ni čula. Bravo žene!