Komentari (512)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
otkaz!!!!!
Da niste mozda majorizirani?
baš sam se čudio šta je sa vrhunskim seratorom. Ante okani nas se svega tiiiiiiii
PRIKAŽI ODGOVORE (22)
Mijin odgovor je da ne brine, ne brine, jer laž joj ništa ne može hhhh
70% bošnjaka je bilo u ustašama. za vrijeme ndh đamija je bila u centru zagreba, jedna od najelitnijih ustaških divizija je bila "handžar divizija".. itd... itd
kazi kazi, kako je, kada se gubi, sveee
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
a bog te ***.... dobiva kvaku u BIH , eto još jedne rodjakinje u Hrvatskoj . Ko god od Hercegovaca nema posla ili zajebe u Bosni čeka ga siguran posao u Hrvatskoj . HDZ I inkvizicija biti će oduševljni .
po kratkom postupku, izbaciti ovu mladu fasistkinju. I da lati kaznu novcanu za tu njenu fasisticku zabavu.Treba u korjenu sjeci fasizam!
Ispad pojedinca nije lijep i prihvatljiv čin. Ali ŠTA je njen čin NASPRAM gole činjenice da šetajući Mostarom, možete vidjeti natpise imena ulica poput ministra u Vladi NDH Mile Budaka, predstavnika ustaškog pokreta za Njemačku u vrijeme NDH Mladena Lorkovića, te osnivača Crne legije Jure Francetića, jednog od najbližih saradnika Ante Pavelića. Mladen Lorković je u NDH bio ministar vanjskih, kasnije unutrašnjih djela. Hitler ga je odlikovao Velikim križem njemačkog orla s lentom. ŠTA REČI NA OVO? Takođe je Banja Luka svojim četničkim egzemplarima dala ulice. Prvi je Dragiša Vasić, književnik i advokat, potpredśednik Srpskog kulturnog kluba, ideolog četništva i etničkog čišćenja. Pa onda Rade Radić, četnički vojvoda u pokretu Draže Mihailovića, saradnik Njemaca i ustaša. O ulicama DRAŽE MIHAJLOVIĆA da ne govorimo. Šta sad ona treba JEDINA da nastrada a oni oko nje davanjem ovakvih ulica su se deklarirali da JAVNO podržavaju te ideologije. Nemojte da budemo nekorektni!
Sistem i "vlast" MOGU šta hoće, čak i JAVNO da obilježe i odaju POČAST fašističkim posledicama a pojedinca na LINČ. E pa ne može tako! Mija je POSLEDICA a ne UZROK. UZROK treba otkloniti i tući u glavu a ne kobajagi zaklinjati se pred Evropom na antifašizam a po ulicama gradova diljem BiH "čuvati uspomenu" na fašizam.
Ne zna se ko je gluplji od ove dvije, ova sto se pored pune Hrvatske hrvata nasla da sere, ili ova sto je jedva docekala da je prijavi. A kad Dodick prica i sere, svi sute ko zaliveni.
nosi govna napolje.
123
predstavljala je BiH na eurosongu ...
plicak ... totalni
Kako smo samo svi neupuceni. "Za poglavnika i dom spremni" je ustaski poklik, a ne samo "za dom spremni". "Za dom spremni" je stari hrvatski pozdrav od vremena kada su Hrvati primili krscanstvo i tako se zakleli papi - "za dom spremni". Ima jos hrvatkih slicnih pozdrava (sa "za dom spremni" uz nastavak) koji se i vezu i ne vezu za ustastvo Stariji je to naziv od ustasstva. btw nisam Hrvat, ustasa... Bosnjo sam ali se nekad stidim ko se sve naziva Bosnjom. Bosnjo provjeri, nauci, ispita prije nego sto nesto prica, komentarise.
@cellems Zvuci istinito i realno to sto pricas ali nije tako. Pravi Bosnjo nikad nije bio nacionalista (to je balija) i nikad nije bio ovakav kakvi su sad ovi sto se nazivaju Bosnjama. Previse je balija koji su veci neprijatelji RBIH od ustasa ili cetnika. Sutra bi balija protjerao mog komsiju Radovana iz Sarajeva ne znajuci da su 2 Radovanova sina pala u odbrani Sarajeva. To je to ne znanje i karakter balija. Htio bi dzamahiriju (da u BiH zive ljudi samo sa muslimanskim imenima) ali i da popije i da se drogira i da nema vehabija... Kako nam slavno ime ukaljase...
Branka Đurić : -Za otkaz ! Mija Martina Barbarić: -Spremna!
Branka Duric Jesi ti spremna Imam "poklon" za tebe
Kako vas nije sramota Vi koji kritizirate "Za Dom Spremni" Tisuce hrvata su se borile za BiH sa nadpisom na uniformama "Za Dom Spremni" Hocete njih sve pozvati na odgovornost a i njihovom zaslugom imate samostalnu BiH
Ideologija koja pociva na fasizmu ne moze biti NIKAD DOBRA. Nema veze, u koji god kontest da se stavi.
@ yohn jesu to oni sto su u Mostaru most srusili?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ne vidim šta je problem.Sdp je doveo ustaše u vlast,koji se tako pozdravljaju i koji imaju bistu Ante Pavelića na ulazu u stranku.Šta je to ona rekla ,a što nije "zvanična politika"trenutno.
kučka ustaška...a odvukla se iz mostara u sarajevo pa kako joj moćni čelnici puka " hrvatskog ne nađoše posao u mostaru nego ode u metropolu ... ono mi glasnogovornica kojeg li je morala s " štovanjem" po*** da dođe gore. Kuja nek joj Šimunić nađeposao DOMA
doubovnikneum. ustaso, necete vi nista rusiti vise. nema vam vise cetnika, da vas guraju, jer oni nemaju vise JNA. nemate vise ni ustase Tudjmana, da vas gura. ima da vas satremo. ustaske picke.
Ako i ovaj slucaj prodje samo na supljoj prici, jebo ti onda nas. Treba govna otjerati u podzemlje koja jos uvjek ovako razmisljaju i truju zrak koji ostaje iza njih, sa svojim glupim nacionalizmom. Ako ne dobije otkaz, ja predlazem da nikad vise ni jedan slican slicaj ne bude uopste objavljen u javnim medijima, jer koja je poenta onda svega uopste??