Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Podijeljene fotelje, Bogu hvala e sada nastupa podjela love..................................moj jadni i bijedni narode.
Ne ulazi samo SBB-u samo na http://domacipornici.blogger.ba/
cirkus kao i obicno!
VRJEME JE DA I MI IZ SBB A POLOVIMO UHLJEBE SA SDA,GROHOTOM SE SMIJEM MOJIM GLASACIMA
NArod koji svoje glasove dijeli izmedju dva kriminalca kakvi su Bakir Izmetbegovic i Soson Fahro,nije zasluzio da ima drzavu.,kao sto je ni nema.
Narod je posebna prica,vole vise anarhiju,nego Pravnu drzavu,jer mozda u anarhiji usicare i nesto za sebe. DA sada iz SDA nastane i 4 stranka,pored S za Bih,SBBa,oni bi glasali za tu 4tu,ali za postene ljude nikad.
h8er_ Otprilike nemoguće je neutralisati, jer oni to popunjavaju kako žele. Zapale moj i tvoj glasački listić ubace dva nova, svoja.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)