Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zbog tih "smijesnih" presuda na par minuta po zRTVi se i priprema podizanje zida oko 12%, ne da se svijetu vise natezati sa vama zid+vize i tako ce vam svima odrapiti kaznu na neodredjeno vrijeme. a vi se razracunajte medjusobno ko je kriv, a ko nije
a jesu li to "pravi zI0cini" samo oni u kojima su muslimani zRTVe? ocigledno da smatrate da ste vi genetski nesposobni za cinjenje zIoclna koje negiranje ratnih zIocina! polako, dolazite na red, koliko god negirali, a organiziran zI0cinackl poduhvat ide sve do Alije
yebo li ti muha-med muhamedansku m@ter u soopak na bajram kada joj je soopak najmasniji.
Pa da ih i optuze dobice 7 dana zatvora :):):):):)
Bosnjaci su najveci krvnici na regiji Balkana od 1912 pa do danas.
Nista drugo od ustasofila nemore se ocekivati.
zaboravih ti reci twix, da je ovako ko ja bilo tamo negdje devedesetih god. ja ti garantiram da rata ne bi bilo a znas zasto zato sto bi vam dali doznanja gdje crvene linije idu i da smo usujetili vase zla namjere zato rata ne bih bilo jer bi ste svatili da smo se pripremili a ne bi bili zrtveno janje kao sto smo bili na zalost, imali bi i mi konje za trke ne da bih vas u*bijali nego da bih se borili mnogo organiziranije za slobodu sviju nas. da ne biste vi zapravo uvatili oruzja, tao da bi sacuvali i sebe i vas bogami a nasu dragu BiH.
twix ba pa ne meres na silu stvarati zlocine, ne meres na silu nalaziti zlocince tamo gdje ih nema, ne mers zlocince stvarati radi komsiluka i neke multikulture da izvine multihgovana. takav nacin ce minimizirati pravi zlocin u tome je stos i poltika nalazenja zlocina je pogresna i pogubna za buduce generacije. zlocin treba osuditi ali pavi zlocin a ne ovako nesto, ja ti garantiram da danas po BiH zatvorima gori tretman imaju zatvorenici nego ovi fantom zlocini. lazima i falcifikatima se ne grade dobrosusjedni odnosi. stvari se trebaju nazivati pravim imenom jedino tako mozemo u buducnost i multikulturu ako svi zele a ne samo mi da vam dur namecemo i tjeramo vas na neku multikulturu koja je nas kostala rata, u tome je poenta zivota.
Uspu svima forumasima Sretna nadam se bolja 2013 godina
Nazalost moram komentirati ovom Dodi.Zbog takvih kao on sljedeci rat je nazalost neminovan jer ce ovakvi kao on tako pokusati rjesiti neke racune.Nije mi jasno zasto zdravom razumu smeta procesuiranje zlocina.Sjecate se kad su kupili one Vitezane poslije rata sto ih nevine Hag pusti.Nijedan Bosnkak ne pusti glasa..Svi znaju za Kazane,Grabovicu, aniko nece da opere savjest.Gleda se tudje a svoje ne vidi.To je dodo tako.Progledaj
u pravi si s*u*p*ak ops! izvini @ampak, u citavoj BiH se cinili ovakvi "z*loc*in*i" gdje je BiH armija bila, gledalo se ispod oka na njih, nekad se i galamilo, nekad se i "vrijedjalo" sa c*eto "uvredom" njima se dalo hrane dok oni koji su branili i bili civili nisu imali sta za jest, oni su ostali zivi "jedva" pa sad tuze "z*lo*cin*ce" sto su ostali zivi itd itd. ne vrijedja mene tvoje izjave komentari jer ti i nisi intelegntniji od ovog sto pises , kako bi vam vas oco rekao, citat "Lažemo zbog slobode. Laž je vid srpskog patriotizma i potvrda naše urođene inteligencije. Lažemo stvaralački, maštovito, inventivno". mene u*b*ija naivnost koja se granici idiotizmom od ovih nasih bosnjaka koji podlezu ovakvim lazima o zl*oc*inu i dizu "optuznice" za ljude patriote koji su branili ovo malo zamlje sto je ostalo nazalost.
Streljati odmah !! Trebalo je to uciniti 92-e !!
he moji glupi bosanci jos malo pa ce ispasti da ste vi poceli rat i pravili zlocine nad "neduznim serbima" ili cemo mi sami napraviti da smo svi mi isti iako nam pola drzave gdje smo je odbranili unisteno do temelja, 200000 pod zemljom 1 milion vani itd itd. kad ovo procitas mi i ne zasluzujemo drzavu! glup narod ili zatrovan ideologijom komunista o "multikulturi" ne zasluje vise nego imati par mahala maximalno. ono sto smo u ratu odbranili unistice nam ovi prodane duse koji se navodno pozivaju na "multikulturu", multikultura se ne gradi na pogresnim temeljima ideologije svi smo mi isti ili krivi, jer tako se gradila bifsa YU pa smo is**pu**si*li do kraja pa evo sad nam i mahala velika, sta reci samo naprijed B*a*l**i*je carevi smo.
Mogu mislit tačaka optužnice: - Mrko su ga pogledali - Udarili su ga nogom u guzicu - Nazvali su ga četnikom - Jeli su samo sočivicu i makarone - Morali su istovarati brašno s kamiona Trebali smo ih sve tupim noževima klat, pa da imaju valjan razlog za tužbe. Ovo je sve projekat nivelisanja krivice, dok kod njih ubice djece slobodno šetaju, kod nas ljude hapse zbog gore navedenih trivijalnosti.
"Optužnica je podignuta protiv Safeta Mujčinovića, Selmana Busnova, Nusreta Muhića, Zijada Hamzića, Ramiza Halilovića, Nedžada Hodžića, Hariza Habibovića i Osmana Gogića ... " @skroz da, ovo su bas tipicna usstasko-cettnicka imena ...