Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E glupi ste balije ko točak u drvenih volovskih kola a tužilaštvo (srbomrzitelji)je još gluplje jer znam 100% da od ovih sedmorice SRPSKIH JUNAKA trojica nikad nisu bili pripadnici policije R.SRPSKE i u to vreme kad se to dešavalo zašto ih potužuje ovo kobijage tužilaštvo oni su bili udaljeni od tog mjesta najmanje 100km i vodili junačke borbe protiv sveskog zla br.1 islamskog terorizma. I zato neka tužilaštvo pripremi lovu koju će im morati isplatiti zbog lažne optužnice(zamjena indentiteta).Znam da je jednom od njih se već javilo preko 30 muslimana koji žele da na sudu potvde tu istinu
cetalji imaju dvije kuce suma i zatvor hahaha ili su u sumi ili u zatvoru. A ako nisu ni tamo ni ovamo onda su "sredjeni"i ispod zemlje gdje i pripadaju.
Srbi su genocidan narod a rs genocidna tvorevina. Ove podignute optuznice za zlocine u Kotor Varosi, protiv ovih genocidasa, jasan su dokaz da su Srbi genocidan narod.
TEROR U BOSNI I HERCEGOVINI ,OPCINA JABLANICA STARAC - SEDAMDESETOGODIŠNJAK PRETUCEN OD STRANE ZAMJENIKA KOMANDIRA POLICIJSKE POSTAJE JABLANICA. BILOŠ M ZAMJENIK KOMANDIRA POLICIJE I NJEGOV SIN TAKOĐE U SLUZBI DRZAVNE POLICIJE, POKUŠALI SU UBITI RASIMA PILAVA. RASIM PILAV, SEDAMDESETOGODINŠNJI STARAC, BOŠNJAK, NAŠAO SE U POGREŠNO VRIJEME I NA POGREŠNOM MJESTU U ŠUMI IZNAD JABLANICKOG JEZERA. ZAMJENIK KOMANDIRA POLICIJSKE POSTAJE JABLANICA I NJEGOV SIN OKOMILI SU SE BEZ RAZLOGA NA BESPOMOCNOG STARCA, NANJEVŠI MU TEŠKE FIZICKE POVREDE LOBANJE, NAOCIGLED NEKOLICINE BONŠNJAKA. DEDO RASIM JE NEKOLIKO DANA BIO U KOMI I NAKON 4 HIRURŠKA ZAHVATA NA MEDICINSKOM ODJELU MOSTAR, NIJE MOGAO DATI NIKAKVU IZJAVU DOK OCEVIDCI NI DO DANAS NISU SPREMNI PRICATI O TOM ZLOCINU. SIN BILOŠA JE ODMAH NAKON ZLOCINA, POBJEGAO IZ BOSNE I HERCEGOVINE A PRETPOSTAVLJA SE DA JE UTOCISTE NAŠAO U SUSJEDNOJ REPUBLICI HRVATSKOJ. ZASTO JE RASIM PRETUCEN I ZASTO JE JAVNOST SLABO INFORMISANA O TOM TERORISTICKOM AKTU, ZA SADA, OSTAJE SAMO DA SE NAGAƉA. C.Z NACIONALNI SASTAV I GOSPODARSTVO GRADA JABLANICE: http://hr.wikipedia.org/wiki/Jablanica
Kakav zatvor..........na kolac u Jasenovac
ili su i ovo uradili oni od juče iz Čečenije? Jesuli i ovo islamski teroristi ha? Gdje su sad oni prasci i ljubitelji teleskopa zahumsko transgejevskog? Sve su ovo "erojčine Kačaveline" uradile.Nema poganijeg narod ako ih se uopce moze nazvati narodom jer su blize zivotinjama.Stoka nepismena.Samo gonit bagru do posljednjeg i pozatvarat i za najmanji prekrsaj!
Tek nakon 20-tak godina pacovi genocidaši se otkrivaju, bit će ih puna prdekana.
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/1474475_1388429718072009_188517447_n.jpg :)