Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobro hljeba imamo kako se ovu zemlju ruše i potkradaju hiljade lopova već 25 godina.
Sda na vlasti, Srbi na pozicijama, ko jebe Muslimane.
A Talgo vozovi, 130 miliona KM dato uludo, Branković, Osmanagić i ostala SDA bagra?
Moze li se čistka napraviti u ovim zeljeznicama, mogu li se ovi nazovimo ih radnici upregnuti imalo, koji su najveci nehljebovici u drzavi.
Kakav Danis Tanovic,i njegovi filmovi !! pogledajte ,ovu najnoviju Krimi-Sapunicu,u reziji ratnih profitera, pod nazivom: " Bosanaska pljacka Vozova-Stoljeca" I ,Ne spominje se Nedzad Brankovic-"glavni Boss i Producent !!! " Bosanaska pljacka Vozova-Stoljeca"
HOCEMO BRANKOVICA IZA RESETAKA
Kad krene priča u sudnici , sigurno je da će optuženi progovorit ( ponešto ) i o velikom meštru , u narodu poznatijem po krilatici " po zakonu" , za sve moguće i nemoguće kriminalne vratolomije vlasti u posljednjih 25 god.
Prvo raskrinkati autoprevoznički lobi i one iz raznih saziva Vlada koji su omogučili da skupi autoprevoznici preuzmu prijevoz robe i ljudi i što je u biti glavni uzrok što su se željeznice povalile. Obavezno zatvoriti ekipu koja tvrdi da BiH nisu potrebne željeznice i koji su branili spomenuti lobi...a ovi lešinari koji su dotukli željeznice su u biti sitna riba, koju svejedno treba rigorozno zakonski oderati.
Naslov na klixu za dva mjeseca "Optuzeni u predmetu ŽBIH oslobođeni zbog nedostatka dokaza"
"Uvenućeeeeeee, Narcis bjeeeeeli."
bezveze dizete optuznicu na kraju ce biti nsu krivi
sta dižete optužnice kad samo sirotinja ide u zatvor, takvi nikad
Ne trosite dzaba papir ,ionako sve na kraju oslobodite,
A GDJE JE U TOM SIVILU ZELJEZNICA FBIH EKSPERT ZA LOPOVLUK PO ZAKONU NEDZAD BRANKOVIC?????? ZNATE GDJE JE ??? DOBIO MJESTO GENERALNOG DIREKTORA SARAJEVO OSIGURANJE GDJE PRIMA MIZERNU MJESECNU PLATU OD 18000 HILJADA MARAKA.
gdje god dozes. zivi lopov ..
Ovo od kad je krenulo u željeznici federacije sa Talgo vozovima i ostalim kriminalima onda ne ima nikakvog smisla više šta uludo nastavljati, nego staviti pod stečaj, zaustavit vozove i razlaz.
Tako, tako! Samo po redu! A šta je sa Alisom i Dubravkom?
Džaba dižu optužnice ako znaju da će ih sud osloboditi.